BASKETBALL CH. LEAGUE

Ενισχύθηκε με Γιόεσαρ ενόψει Προμηθέα η Τενερίφη

Ενισχύθηκε με Γιόεσαρ ενόψει Προμηθέα η Τενερίφη

Τον διεθνή γκαρντ/φόργουορντ Γιάναρι Γιόεσαρ πρόσθεσε στο ρόστερ της η Τενερίφη, αντίπαλος του Προμηθέα Πάτρας στους "16" του Basketball Champions League (VIDEO).

Η Τενερίφη θα έχει ένα νέο πρόσωπο στους δύο αγώνες με τον Προμηθέα Πάτρας για την φάση των "16" του Basketball Champions League . Η ισπανική ομάδα απέκτησε τον Εσθονο διεθνή γκαρντ/φόργουορντ Γιάναρι Γιόεσαρ, που μέχρι πρότινος έπαιζε στην Κάλεβ/Κράμο.

Ο 25χρονος ύψους 1.98μ. Γιόεσαρ έχει αμερικανική παιδεία, καθώς πήγε κολέγιο στις ΗΠΑ και έπαιξε δύο χρόνια στο Ole Miss (2013/14) και στο Τέξας-Πάν Αμέρικαν (2014/15), όπου είχε 16,9 πόντους και 6,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο την δεύτερη χρονιά. Την τρέχουσα σεζόν είχε 8,9 πόντους και 5,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην VTB League, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Εσθονίας και έπαιξε μάλιστα σημαντικό ρόλο στην πρόσφατη νίκη επί της Σερβίας με 71-70.

Την Δευτέρα ο Γιόεσαρ αναμένεται να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα της Τενερίφης. Οι δύο αγώνες του Προμηθέα και της Τενερίφης για τους "16" του BCL θα γίνουν στις 6 και 13 Μαρτίου, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στην Πάτρα και το δεύτερο στο Σαν Κριστομπάλ ντε Λα Λαγούνα.



TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ