BASKETBALL CH. LEAGUE

Έβαλε τον Πρέσι στη μηχανή της η Μπεσίκτας

Έβαλε τον Πρέσι στη μηχανή της η Μπεσίκτας
EUROLEAGUE

Με τον Φιλ Πρέσι, πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, συμφώνησε η Μπεσίκτας, προσεχής αντίπαλος του Προμηθέα Πάτρας στο Basketball Champions League.

Στο ΝΒΑ μπορεί να μην στέριωσε, όπως και την προηγούμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Στην Μπεσίκτας, πάντως, ο Φιλ Πρέσι θα έχει μία νέα ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ (1,80μ.) συμφώνησε με την τουρκική ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί την επερχόμενη σεζόν στο Basketball Champions League, όπου θα έχει μάλιστα αντίπαλο και τον Προμηθέα Πάτρας.

Την προηγούμενη σεζόν ο Πρέσι είχε μικρό ρόλο στην Μπαρτσελόνα, αριθμώντας 4,8 πόντους και 1,9 ασίστ κατά μέσο όρο στην Liga Endesa και 4,4 πόντους και 2,1 ασίστ ανά αγώνα στην EuroLeague. Πριν έρθει στην Ευρώπη ο "Φλιπ" είχε αγωνιστεί τρεις χρονιές στο ΝΒΑ, έχοντας 3,2 πόντους και 2,9 ασίστ κατά μέσο όρο σε Βοστώνη, Φιλαντέλφια και Φίνιξ.

Πέρα από τον Πρέσι η προσεχής αντίπαλος του Προμηθέα έχει αποκτήσει φέτος τους Τζο Αλεξάντερ, Κάιλ Γκίμπσον, Ρόμπιν Μπέντσινγκ και Μπουράκ Τσαν Γιλντιζλί, δημιουργώντας μία ανταγωνιστική ομάδα για το Basketball Champions League.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ