BASKETBALL CH. LEAGUE

Final Four Basketball Champions League: Ώρα ημιτελικών

Final Four Basketball Champions League: Ώρα ημιτελικών
EUROKINISSI

Η Αμβέρσα φοράει τα γιορτινά της σήμερα (3/5), αφού ξεκινάει το Final Four του Basketball Champions League, με την Βίρτους Μπολόνια να αντιμετωπίζει τη Μπάμπεργκ και η οικοδέσποινα Αντβέρπ την Τενερίφη.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για το Basketball Champions League . Το τριήμερο 3-5 Μαϊου θα αναδειχθεί η νέα "βασίλισσα" της διοργάνωσης, παίρνοντας την σκυτάλη από την περσινή κάτοχο του τίτλου, ΑΕΚ, με τις Βίρτους Μπολόνια, Τενερίφη, Μπάμπεργκ και Αντβέρπ να διεκδικούν το τρόπαιο στο Final Four της Αμβέρσας.

Το πρόγραμμα ξεκινάει σήμερα (3/5) με τους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Στον πρώτο ημιτελικό η Βίρτους Μπολόνια αντιμετωπίζει τη Μπάμπεργκ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), ενώ στον δεύτερο η οικοδέσποινα Αντβέρπ αντιμετωπίζει την ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο το 2017, Τενερίφη (22:15, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Διαβάστε εδώ τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για κάθε ημιτελικό.

Οι δύο αναμετρήσεις αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού οι τέσσερις ομάδες έδειξαν κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου και των playoffs ότι βρέθηκαν πανάξια στο Final Four. Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί την Κυριακή (5/5) στις 19:00.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ