ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Ψάχνει βήμα πρόκρισης κόντρα στη Βενέτσια

ΠΑΟΚ: Ψάχνει βήμα πρόκρισης κόντρα στη Βενέτσια
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Βενέτσια (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League, ψάχνοντας τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή σήμερα, αφού υποδέχεται την Βενέτσια (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League. O "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει μία ομάδα με σημαντικά μεγαλύτερο μπάτζετ από αυτόν, ψάχνοντας μία νίκη που θα τον βοηθήσει να πατήσει δυνατά στην 4αδα του Β' Ομίλου στην προσπάθειά του να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Με ρεκόρ 4-3 έπειτα από 7 αγωνιστικές, ο "Δικέφαλος" ξέρει ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα θα διατηρήσει διαφορά μίας νίκης από τη Ναντέρ (3-4) που υποδέχεται την αδύναμη Οπάβα, ενώ την ίδια στιγμή θα "πιάσει" την Βενέτσια (5-2). Αξίζει να αναφερθεί ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου η ιταλική ομάδα είχε επικρατήσει με 69-59, οπότε θα είναι καλό για τον "Δικέφαλο" σε περίπτωση που κερδίσει να καλύψει και την διαφορά προκειμένου να έχει το πάνω χέρι σε πιθανή ισοβαθμία.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί σε ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον τραυματία Βαγγέλη Μαργαρίτη, με αυτό να είναι το μοναδικό πρόβλημα του κόουτς Παπαθεοδώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ