BASKETBALL CH. LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Ποιοτική η ΑΕΚ, ξέρουμε τις δυσκολίες"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην κλήρωση του Basketball Champions League που έφερε τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με την ΑΕΚ και στάθηκε στην ποιότητα της Ένωσης.

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην τέταρτη θέση του 2ου ομίλου και η κληρωτίδα τον έφερε απέναντι στην ΑΕΚ η οποία είχε βρεθεί στην κορυφή του 3ου γκρουπ του Basketball Champions League. Ο 43χρονος τεχνικός τόνισε πως όταν έρθει η στιγμή, η ομάδα του θα προετοιμαστεί καλά και θα αντιμετωπίσει με αισιοδοξία τις δύο αναμετρήσεις.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες του Basketball Champions League για ακόμη μία χρονιά. Μπροστά μας έχουμε έναν αντίπαλο, την ΑΕΚ, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολύ καλά. Είναι η κάτοχος του τίτλου, είναι μία ομάδα που τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της και αυτά τα δύο στοιχεία δείχνουν και την ποιότητα που έχει σαν ομάδα, αλλά και την δυσκολία που σίγουρα θα συναντήσουμε μπροστά μας σε αυτά τα παιχνίδια" είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του δικέφαλου του Βορρά και πρόσθεσε:

"Όταν θα έρθει η στιγμή, γιατί έχουμε μπροστά μας άλλες πολύ σημαντικές υποχρεώσεις, θα δώσουμε την κατάλληλη έμφαση στο συγκεκριμένο παιχνίδι και με αισιοδοξία και καλή προετοιμασία θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να περάσουμε στους οκτώ τα διοργάνωσης".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ