BASKETBALL CH. LEAGUE

Ζουρνατσίδης: "Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των δύο ομάδων"

Ζουρνατσίδης: "Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των δύο ομάδων"

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης χαρακτήρισε το ζευγάρι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ το πιο ενδιαφέρων της φάση των 16 του Basketball Champions League και τόνισε ότι δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των δύο ομάδων.

Τον ένατο και τον δέκατο ευρωπαϊκό του "εμφύλιο" θα δώσει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ στους "16" του Basketball Champions League , στο μοναδικό ζευγάρι με ομάδες της ίδιας χώρας που προέκυψε από την σημερινή κλήρωση στα γραφεία της FIBA . Ο Τέλης Ζουρνατσίδης, μάνατζερ του ΠΑΟΚ και εκπρόσωπος του "δικέφαλου" στην κλήρωση, έκανε λόγο για " μεγάλο κίνητρο που παίζουμε με την κάτοχο του τίτλου" στις πρώτες δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

" Παίζουμε με την κάτοχο του τίτλου και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για μας. Είναι ίσως το πιο ενδιαφέρων ζευγάρι που βγήκε από την κλήρωση, αυτό άλλωστε ήταν και το σχόλιο που έγινε από τους περισσότερους στη Γενεύη. Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς έχουμε ήδη παίξει τρία παιχνίδια και σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις φέτος. Νομίζω ότι όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση που θα βρεθούν οι δύο ομάδες εκείνη την εβδομάδα που θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια", τόνισε ο Ζουρνατσίδης.

Οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 5 ή 6 Μαρτίου και 12 ή 13 του μηνός, με το αναλυτικό πρόγραμμα να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα από την FIBA.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ