BASKETBALL CH. LEAGUE

Παπανικολόπουλος: "Είμαστε στον δυσκολότερο όμιλο"

BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Περιστέρι έμαθε τους αντιπάλους του στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League, κι ο Νίκος Παπανικολόπουλος έκανε την πρώτη εκτίμησή του για τον βαθμό δυσκολίας.

Το Περιστέρι έπεσε στα (πολύ) βαθιά στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο βαθμός δυσκολίας του έργου των κυανοκίτρινων θα είναι πάρα πολύ υψηλός, δεδομένου ότι θα αντιμετωπίσουν την Τενερίφη, την Στρασμπούρ, τη Σάσαρι, το Περιστέρι, τη Ρίγα, τη Γαλατάσαραϊ, τη Ρίτας Βίλνιους και μία ομάδα που θα προκύψει από τα προκριματικά.

Λίγη ώρα μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης των ομίλων, ο Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα του Περιστερίου για αυτά που περιμένουν την ομάδα του, τονίζοντας αρχικά πως "πρώτα απ' όλα είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον θεσμό του Basketball Champions League, μία διοργάνωση που βλέπουμε ότι δυναμώνει πολύ, χρόνο με τον χρόνο".

Για να συνεχίσει: "Έχουν προστεθεί αρκετές καλές ομάδες και αυτό το στοιχείο ενισχύει πολύ την διοργάνωση. Ξέραμε ευθύς εξ αρχής ότι φέτος η κλήρωση θα γινόταν μεταξύ πολλών δυνατών και ισάξιων ομάδων. Πλήρη εικόνα θα έχουμε όταν ολοκληρωθεί το δικό μας ρόστερ, αλλά και το ρόστερ των αντιπάλων μας. Από μια πρώτη ματιά αντιλαμβάνεται κανείς ότι προφανώς πρόκειται για τον δυσκολότερο όμιλο, ο οποίος δεν έχει αδύναμες ομάδες. Η συμμετοχή στο BCL είναι για εμάς μία σημαντική προκληση και η δυσκολία του ομίλου μάς γεννά ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για διάκριση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ