BASKETBALL CH. LEAGUE

Χάτσερ: "Ήταν η μέρα μου..."

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΝΙΖΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΝΙΖΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη του Περιστερίου επί της Μόρναρ Μπαρ. Τι είπε για το "ξέσπασμά" του στο φινάλε της αναμέτρησης και την ομαδική δουλειά που κάνει τη διαφορά.

Μετά από δύο σερί ήττες στο Basketball Champions League, το Περιστέρι πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στη Μόρναρ Μπαρ και επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών. Κι ας είχε κακή εικόνα για τρεις περιόδους. Στην τελική ευθεία, όλοι ανέβασαν την απόδοσή τους με πρώτο και καλύτερο τον Γουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος πέτυχε τους 16 από τους 23 πόντους του στα τελευταία έξι λεπτά της αναμέτρησης.

Μία μέρα μετά τη νίκη στο Μαυροβούνιο, ο πολύπειρος γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα του Περιστερίου για να εξηγήσει σε πρώτο χρόνο πως "ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, γιατί για 33 λεπτά δεν παίζαμε καλά, χάναμε πολλά ελεύθερα σουτ. Στα τελευταία λεπτά βρήκαμε ρυθμό, ευστοχήσαμε στα σουτ και με την άμυνα μας καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δεχτήκαμε μόνο 25 πόντους στο δεύτερο 20λεπτο, μείναμε κοντά στο σκορ και προς το τέλος καταφέραμε να προσπεράσουμε και να πάρουμε μια σημαντική νίκη μακριά από το γήπεδο μας. Αυτή η νίκη δείχνει πολλά για την αξία της ομάδας".

- Τι σημαίνει μια εκτός έδρας νίκη και ποια είναι η αξία της σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση όπως το Basketball Champions League;

"Είναι πολύ σημαντική νίκη! Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο Basketball Champions League και να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Έχουμε μια νίκη και μια ήττα στην έδρα μας. Κάθε νίκη εκτός έδρας μετράει παραπάνω, πρέπει να κερδίσουμε και τα παιχνίδια στην έδρα μας και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου και τον χαρακτήρα που δείξαμε. Έχουμε δείξει χαρακτήρα σε πολλά παιχνίδια φέτος αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Αυτή τη φορά με την Μόρναρ παρόλο που δεν παίξαμε καλά είχαμε την δυνατότητα να κυνηγήσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη στο τέλος κάτι που δείχνει πολλά για την αξία της ομάδας. Ήταν μια καλή νίκη και συνεχίζουμε, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας".

- Πώς εξηγείς την δική σου αγωνιστική έκρηξη στην τελευταία περίοδο που παρέσυρε την Μόρναρ;

"Όλα έγιναν πολύ γρήγορα! Νιώθω πολύ καλά που με τα σουτ μου γύρισε το παιχνίδι. Ενώ δεν πήγαινε καλά το ματς προσπάθησα να σκέφτομαι θετικά! Κάθε φορά δίνω το 100% για την ομάδα, για να παίρνει την νίκη. Αυτή τη φορά ήμουν εγώ, άλλες φορές ήταν κάποιος άλλος. Τώρα ήταν η μέρα μου"!

- Ακολουθεί το πρωτάθλημα και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Θα τον βρεις απέναντι σου, ενώ έχεις φορέσει την φανέλα του...

"Δεν σημαίνει κάτι για μένα, αυτό το παιχνίδι. Έχω ξαναπαίξει εναντίον του ΠΑΟΚ όταν ήμουν στην Πάρτιζαν, άρα θα είναι η δεύτερη μου φορά! Είμαι αρκετά ώριμος για να επηρεαστώ. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου ο ΠΑΟΚ, μιας και έχω παίξει τρεις φορές εκεί. Υπάρχουν κάποιοι πρώην συμπαίκτες μου ακόμα εκεί, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο! Πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, προσωπικά δεν χρειάζεται να κάνω κάτι το ξεχωριστό. Θα είναι ευχάριστο να δω οικεία πρόσωπα".

- Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο της ομάδας μας;

"Έχουμε ένα κοινό που μας υποστηρίζει και είναι μαζί μας συνέχεια. Κάποιοι μας υποδέχτηκαν μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και πανηγύρισαν μαζί μας. Ελπίζω σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια να γεμίσει το γήπεδο! Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που παλεύει μέχρι το τέλος και δίνουμε τα πάντα στο παρκέ εντός και εκτός έδρας. Οι φίλαθλοι μας είναι ένα μεγάλο κομμάτι μας! Μας δίνουν ενέργεια, μομέντουμ και μαζί μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ