BASKETBALL CH. LEAGUE

Πρεμιέρα στο BCL για ΑΕΚ, έτοιμος στο EuroCup ο Προμηθέας

Πρεμιέρα στο BCL για ΑΕΚ, έτοιμος στο EuroCup ο Προμηθέας
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ορτέζ στην πρεμιέρα της στο Basketball Champions League, ενώ λίγο αργότερα ο Προμηθέας θα κοντραριστεί στην Γερμανία με την Ουλμ για την 3η αγωνιστική του EuroCup.

Η ΑΕΚ παίρνει την σκυτάλη από το Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ και ρίχνεται στη μάχη του Basketball Champions League, έχοντας δύσκολο έργο κόντρα στην Ορτέζ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η "Ένωση" θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το BCL, προκειμένου να δείξει ότι οι υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν για καλή πορεία στην διοργάνωση έχουν βάση. Σε αυτή της την προσπάθεια δεν θα έχει τον Στέφαν Γιάνκοβιτς, ο οποίος λόγω προβλήματος στον ώμο θα μείνει εκτός δράσης για 10 μέρες.

Λίγο αργότερα, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ουλμ (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 3η αγωνιστική του EuroCup. Οι Πατρινοί έχουν ρεκόρ 1-1 μέχρι στιγμής στην διοργάνωση και οι Γερμανοί 0-2, κάτι που προφανώς σημαίνει ότι σκοπεύουν να πιέσουν ακόμα περισσότερο προκειμένου να σημειώσουν την πρώτη νίκη τους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (15/10), το Περιστέρι πήρε μία σπουδαία νίκη στην επάνοδό του στην Ευρώπη, αφού επέστρεψε από το -16 για να επιβληθεί με 70-64 της Γκαζιαντέπ στην Τουρκία, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε κόντρα στη Μπεσίκτας, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 60-69.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ