BASKETBALL CH. LEAGUE

Πρόεδρος της LNB για Τζόρτζεβιτς: "Του αρέσει να προκαλεί..."

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΛΟΥΝΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - LUDWIGSBURG / ΜΠΑΛΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΛΟΥΝΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - LUDWIGSBURG / ΜΠΑΛΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο πρόεδρος της LNB, Aλέν Μπεράλ, με δηλώσεις του στην "Equipe" διέψευσε τον Σασα Τζόρτζεβιτς τονίζοντας ότι οι γαλλικές ομάδες θέλουν ν' αγωνιστούν στο Basketball Champions League.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποφάσισε να ταράξει τα νερά με τη δήλωσή του ότι οι γαλλικές ομάδες δεν θα συμμετέχουν στο Basketball Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο λίγο αργότερα ήρθε η διάψευση από τον Αλέν Μπεράλ.

Ο πρόεδρος της γαλλικής λίγκας με δηλώσεις του στην "Equipe" αναφέρθηκε στο ζήτημα που έθεσε ο τεχνικός της Βίρτους Μπολόνια λέγοντας: " Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει συνεχώς να προκαλεί. Οι γαλλικές ομάδες θέλουν να παίξουν στο BCL κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Eκτός από τη Μονακό, που για λόγους στρατηγικής έχει συνδεθεί με την EuroLeague, δε βρέθηκε ούτε μία ομάδα να μας πεις ότι για οποιοδήποτε λόγο δε θα ήθελε να συμμετάσχει στο Basketball Champions League".

Επίσης ο Μπεράλ τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση το BCL κάθε άλλο παρά χάνει τη δυναμική του υποστηρίζοντας πως: " Πρόσφατα υπήρξε μία σημαντική οικονομική επένδυση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ