BASKETBALL CH. LEAGUE

Χαμός με Στέφανο Δέδα στην συνέντευξη Τύπου του Μανρέσα - Χολόν

Χαμός με Στέφανο Δέδα στην συνέντευξη Τύπου του Μανρέσα - Χολόν

Μεγάλη ένταση υπήρξε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Χολόν με τη Μανρέσα ανάμεσα στον Στέφανο Δέδα και έναν Ισπανό δημοσιογράφο, ενώ στον Έλληνα τεχνικό επιτέθηκε με ύβρεις ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας.

Η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα πήρε σπουδαία νίκη (65-67) στην έδρα της Μανρέσα για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League. Είναι όμως όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στην συνέντευξη Τύπου όταν έκανε δηλώσεις ο Στέφανος Δέδας, που σημάδεψαν την αναμέτρηση.

Με το παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί, από την ισπανική ομάδα υποστηρίζουν ότι ο Έλληνας τεχνικός έκανε χειρονομίες προς το κοινό της Μανρέσα. Όταν λοιπόν ο Δέδας βρέθηκε στην Συνέντευξη Τύπου για τις καθιερωμένες δηλώσεις, ένας Ισπανός δημοσιογράφος τον ρώτησε σε επιθετικό τόνο για το θέμα, με τον τεχνικό της Χολόν να απαντάει σε ανάλογο ύφος πριν αποχωρήσει εκνευρισμένος. Η υπόθεση όμως δεν τελείωσε εκεί.

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, τον Έλληνα τεχνικό περίμενε στην πόρτα της αίθουσας τύπου ο Πρόεδρος της Μανρέσα, Τζόζεπ Σάεθ, ο οποίος άρχισε να του φωνάζει και να τον βρίζει, με τον Δέδα να απαντάει και τους δύο άνδρες να χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι.

Για την ιστορία, ιδού ο διάλογος που εκτυλίχθηκε στην συνέντευξη Τύπου:

Δέδας: " Είμαι περήφανος για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου απέναντί σε μία πολύ καλή ομάδα και κόσμο. Έχουμε το ίδιο επιθετικούς οπαδούς και αυτό είναι καλό. Είμαι πιο περήφανος γιατί παίξαμε εναντίον ενός εκ των κορυφαίων τεχνικών στην Ευρώπη, αφού με χαμηλό μπάτζετ έχει κάνει σπουδαία δουλειά.

Ελέγξαμε το παιχνίδι για 35 λεπτά. Παίξαμε καλύτερα. Στα τελευταία 5 λεπτά επέστρεψαν, αλλά στο τέλος δώσαμε τη μπάλα στον Φόστερ και βρήκαμε τη λύση. Το σημαντικό είναι η νίκη".

Δημοσιογράφος: " Να σας ρωτήσω κάτι για τις χειρονομίες που κάνατε"

Δέδας: " 'Ελα τώρα .... Τι θέλετε να ρωτήσετε;"

Δημοσιογράφος: " Τι σήμαιναν οι χειρονομίες;

Δέδας: " Ότι είχε πολύ θόρυβο και ήθελα να τους πω ότι ακόμα και αν φώναζαν, μπορούσα ακόμα να ακούσω, δεν έχασα την ακοή μου. Μετά από αυτή τη νίκη, πιστεύεις ότι αυτή είναι η πρώτη ερώτηση που πρέπει να μου κάνεις ως ρεπόρτερ; Θα σου δώσω την άλλη φορά την ευκαιρία να μιλήσουμε για μπάσκετ".

Δείτε το VIDEO από την συνέντευξη Τύπου, με τον διάλογο του Στέφανου Δέδα με τον Ισπανό δημοσιογράφο να εκτυλίσσεται στο 2ο λεπτό, ενώ ένα λεπτό αργότερα αποχωρεί και ακούγονται στο βάθος φωνές και βωμολοχίες:

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ