ΚΙΝΑ

Αποβλήθηκε δια βίου από την Κινεζική Λίγκα ο Τάι Λόσον

Sacramento Kings guard Ty Lawson (10) in the second half of an NBA basketball game Monday, March 6, 2017, in Denver. The Nuggets won 108-96. (AP Photo/David Zalubowski)
(AP Photo/David Zalubowski) AP

Το ΝΒΑ του έκλεισε την πόρτα, τώρα και η CBA τον στέλνει σπίτι του. Ο Τάι Λόσον εκδιώχθηκε από τους Φουτζιάν Στάρτζεονς εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του στα social media.

Στα 33 του χρόνια, ο Τάι Λόσον θα έπρεπε να παίζει ακόμη στο ΝΒΑ. Με 16.4 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 1.4 κλεψίματα την τετραετία 2012-2015 ο βραχύσωμος γκαρντ έδειξε τι μπορεί να κάνει στο κορυφαίο επίπεδο, τα τελευταία χρόνια όμως αγωνιζόταν στην Κίνα από την οποία εκδιώχθηκε κακήν κακώς επειδή προκάλεσε αρκετά προβλήματα με τη συμπεριφορά του απέναντι στον λαό της χώρας και κυρίως απέναντι σε γυναίκες για τις οποίες έκανε συνεχώς υποτιμητικά σχόλια.

Κάποια post που έκανε ο Λόσον στο Instagram ήταν οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής για την CBA, η οποία τον απέκλεισε για πάντα από την Λίγκα αφού προηγουμένως η Φουτζιάν Στάρτζεονς είχε ανακοινώσει ότι τερματίζει το συμβόλαιό της μαζί του για ανεπίτρεπτα σχόλιά του στα social media. Νωρίτερα στο 2020 ο Αμερικανός είχε δημιουργήσει αρκετές φορές προβλήματα με τις εκρήξεις του, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Αποβλήθηκε δια βίου από την Κινεζική Λίγκα ο Τάι Λόσον
TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ