ΚΙΝΑ

Άρχισε τα κινέζικα ο Ρότσεστι

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τέιλορ Ρότσεστι έβαλε τέλος στη φημολογία της μετακίνησής του στη Tianjin με ένα tweet στα... κινέζικα. Πρώτη φορά μακριά από την Ευρώπη ο 33χρονος γκαρντ.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Τέιλορ Ρότσεστι θα αγωνιστεί μακριά από την Ευρώπη. Ο 33χρονος πόιντ γκαρν πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στην Κίνα για χάρη της Tianjin, σε μια μεταγραφή που είχε διαρρεύσει εδώ και αρκετές ημέρες.

Το μεσημέρι της Κυριακής (19/8) ο ίδιος ο παίκτης έσπευσε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που τον ήθελαν να παίζει στο CBA την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, κάνοντας tweet στα... κινέζικα.

Από το 2009, οπότε κι άρχισε την επαγγελματική του καριέρα, ο Τέιλορ Ρότσεστι αγωνίστηκε σε έντεκα ομάδες σε Γερμανία, Τουρκία, Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία, Ισραήλ και Σερβία.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ