ΜΠΑΣΚΕΤ

Επέστρεψε στην Κίνα ο Ουίμς, θα είναι συμπαίκτης με τον Ντιλέινι!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σόνι Ουίμς συμφώνησε με τους Γκουαντόνγκ Σάουθερν Τάιγκερς, επιστρέφοντας έτσι στην Κίνα λίγους μόλις μήνες μετά την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα.

Ο Σόνι Ουίμς βαρέθηκε να περιμένει πρόταση από ομάδα της EuroLeague, οπότε αποφάσισε να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια. Θα συνεχίσει έτσι την καριέρα του στο κινεζικό πρωτάθλημα, αφού συμφώνησε με τους Γκουαντόνγκ Σάουθερν Τάιγκερς.

Ο Ουίμς αγωνίστηκε και την περσινή σεζόν στην Κίνα, έχοντας 31.7 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ μέσο όρο με την φανέλα των Ζιεγιάνγκ Τσούζσου, πριν έρθει στα μέσα της χρονιάς στην Αναντολού Εφές, με την φανέλα της οποίας είχε 11.7 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ βρισκόταν μέχρι τώρα χωρίς ομάδα, περιμένοντας κάποια καλή πρόταση, ωστόσο με αυτή να μην έρχεται, θα βρεθεί πάλι στην Κίνα. Στην ομάδα που θα αγωνιστεί μάλιστα θα έχει συμπαίκτη και τον Μάλκολμ Ντιλέινι και προπονητή τον Γιόνας Καζλάουσκας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ