ΜΠΑΣΚΕΤ

Κίνα: Στην παράταση οι Λάιονς, εξαιρετικοί οι Φόρτσον και Μπουρούσης

Κίνα: Στην παράταση οι Λάιονς, εξαιρετικοί οι Φόρτσον και Μπουρούσης

Οι Λάιονς του Γιάννη Μπουρούση επικράτησαν στην παράταση των Σανγκάι Σαρκς με 127-119 και παρέμειναν στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση του Κόρτνεϊ Φόρτσον και του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας.

Οι Σανγκάι Σαρκς αιφνιδίασαν του Λάιονς του Γιάννη Μπουρούση στο πρώτο δωδεκάλεπτο, παίρνοντας μία διαφορά της τάξεως των 20 πόντων (37-17). Στη συνέχεια όμως, η ομάδα του Καρδιτσιώτη σέντερ ισορρόπησε το παιχνίδι, μείωσε τη διαφορά και επικράτησε στην παράταση των "Καρχαριών" με 127-119.

Για τους νικητές, ο Κόρτνεϊ Φόρτσον πέτυχε ένα ασύλληπτο triple double καθώς σημείωσε 29 πόντους, μοίρασε 18 ασίστ (!) ενώ πρόλαβε να μαζέψει και 10 ριμπάουντ (4 επιθετικά και 6 αμυντικά). Άξιος συμπαραστάτης του Αμερικανού γκαρντ ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης που πρόσθεσε 22 πόντους, κατεβάζοντας παράλληλα και 8 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των Σαρκς, εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τζίμερ Φριντέτ τελειώνοντας το παιχνίδι με 48 πόντους και 10 ριμπάουντ. Όμως, παρά την εξαιρετική του παρουσία, η ομάδα του δεν κατόρθωσε να διατηρήσει το προβάδισμά της μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και μοιραία γνώρισε την ήττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ