ΚΙΝΑ

Μία... ήττα μακριά από την "σκούπα" ο Μπουρούσης

Μία... ήττα μακριά από την "σκούπα" ο Μπουρούσης

Η Liaoning είναι έτοιμη να "σκουπίσει" τη Zhejiang στους τελικούς του CBA, αφού πήρε την τρίτη σερί νίκη της (104-100). Άστοχος ο Γιάννης Μπουρούσης.

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις πήρε η Liaoning στους τελικούς του CBA, απέναντι στη Zhejiang του Γιάννη Μπουρούση. Με τη σειρά να έχει μεταφερθεί στην έδρα των Dinosaurs, η νίκη κατέληξε στη δική τους πλευρά (104-100), κυρίως γιατί βρέθηκαν στο +17 με την ολοκλήρωση της α' περιόδου, για να μην... κοιτάξουν πίσω μέχρι το φινάλε.

Παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Κόρτνεϊ Φόρτσον (46 πόντοι με 16/35 σουτ και 11/13 βολές), οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να αυξήσουν τις πιθανότητες ανατροπής στη σειρά των τελικών. Στα 31'29'' που βρέθηκε στο παρκέ, ο Γιάννης Μπουρούσης είχε 7 πόντους (με 0/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 4/4 βολές), 14 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Όσον αφορά στους νικητές, που χρειάζονται ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για να κατακτήσουν τον τίτλο, μπορεί να σκόραραν όλοι κι όλοι επτά παίκτες (οι πέντε με διψήφιο αριθμό), αλλά έκαναν τη δουλειά. Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Λέστερ Χάντσον (26 πόντοι με 5/12 τρίποντα) και Γκούο Αϊλούν (26 πόντοι).

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ