ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Κίνα ο Μπράντον Πολ για να αντικαταστήσει τον Ντένμον

San Antonio Spurs guard Brandon Paul (3) gestures during the second half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Tuesday, March 27, 2018, in Washington. The Wizards won 116-106. (AP Photo/Nick Wass)
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κίνα και την Ιταλία ο Μπράντον Πολ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, παίρνοντας την θέση του τραυματία Μάρκους Ντένμον.

Ο Μπράντον Πολ βρήκε την επόμενη μπασκετική του στέγη στην Κίνα. Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον δημοσιεύματα από την Ιταλία και την Κίνα, τα οποία αναφέρουν ότι ο έμπειρος γκαρντ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Zhejiang Chouzhou, παίρνοντας την θέση του Μάρκους Ντένμον. Για την ακρίβεια, θα πάρει την θέση του... αντικαταστάτη του Ντένμον.

Ο λόγος για τον Άρτσι Γκούντγουϊν, ο οποίος πήγε στην Κίνα πριν από μερικές ημέρες για να αντικαταστήσει τον Ντένμον - ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για την σεζόν 2019/20 - αλλά απογοήτευσε, έχοντας μόλις 9 πόντους και 2.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 3 παιχνίδια.

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί ότι ο λόγος που η Zhejiang Chouzhou αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Ντένμον δεν είναι αγωνιστικός, αφού ο Αμερικανός έχει φέτος 37.9 πόντους μέσο όρο, αλλά ότι ο 28χρονος γκαρντ τραυματίστηκε πριν μερικές ημέρες και απουσίασε από τα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του. Με τον Γκούντγουϊν να έρχεται όμως στην θέση του και να απογοητεύει, η κινεζική ομάδα στράφηκε στον Πολ.

AP Photo/Nick Wass

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ