ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3: "Σκληρό ματς τη Δευτέρα"

Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3: "Σκληρό ματς τη Δευτέρα"

Κι άλλα επεισόδια στο σίριαλ των ημερών περιμένει ο Παντελής Διαμαντόπουλος, που δεν θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο να παίξει ο Ολυμπιακός στο ματς της Τετάρτης με τον Προμηθέα Πάτρας.

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί το απόγευμα της Τετάρτης (8/5 στις 17:30) στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας είναι ο Παντελής Διαμαντόπουλος, όπως εξήγησε στην εκπομπή "103-101" το βράδυ της Παρασκευής. Ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 περιμένει νέα επεισόδια στο σίριαλ των τελευταίων ημερών , μετά από την κλήρωση της ΚΕΔ που έβαλε τον Παναγιώτη Αναστόπουλο στην αναμέτρηση του ΣΕΦ. "Θα πάνε όλοι στο Φάληρο, ο Προμηθέας, οι διαιτητές, η γραμματεία γιατί είναι αναγκασμένοι να το κάνουν, αλλά δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει" εξήγησε χαρακτηριστικά.

" Βλέπω, εμπειρικά και βάσει του σχεδιαγράμματος/χρονοδιαγράμματος, τη Δευτέρα να βγαίνουν θέματα στη Γενική Συνέλευση των ιδιοκτητών στον ΕΣΑΚΕ. Αυτό είναι καλό, σκληρό "ματς" γιατί υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν μπορώ να ποντάρω αν το θέμα έχει σβήσει από την πολιτεία μετά τις δηλώσεις του Βασιλειάδη που έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός, με αυτό που κάνει, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και υποχρεώνει τους εμπλεκόμενους σε έναν αγώνα να εμφανιστούν στο ΣΕΦ, αλλά ο ίδιος δεν ξεκαθαρίζει αν θα παρουσιαστεί στο γήπεδο ή όχι. Όλες οι επαναστάσεις γίνονται στο Twitter και το Facebook, για να δούμε τι κόσμο θα έχει στο ματς με τον Κολοσσό, θα περιμένουν και στον Ολυμπιακό να το δουν αυτό, κακά τα ψέματα. Νομίζω ότι δεν θα παίξει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη, κάνει και μπαμ η κίνησή του" ήταν μερικά από τα λόγια του Διαμαντόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ