ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύσκολες αποστολές για ΑΕΚ και Προμηθέα

Δύσκολες αποστολές για ΑΕΚ και Προμηθέα
EUROKINISSI

H AEK υποδέχεται την Ισπανική Μπούργος (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για το BCL και ο Προμηθέας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μονακό (20:45, LIVE Blog από το Sport24.gr), σε δύο ενδιαφέρονται παιχνίδια.

Η ΑΕΚ και ο Προμηθέας παίρνουν την σκυτάλη για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, έχοντας μπροστά τους δύσκολες αποστολές για το Basketball Champions League και το EuroCup αντίστοιχα.

Την αρχή θα κάνει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τη Μπούργος (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League, ψάχνοντας την 4η νίκη της στην διοργάνωση. Η ισπανική ομάδα έρχεται στο ΟΑΚΑ με ρεκόρ 2-2 και είναι ιδιαίτερα απειλητική, έχοντας για αστέρια τους Θάντους ΜακΦάντεν, Ερλ Κλαρκ και Τζέι Πι Τοκότο.

Λίγο αργότερα, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μονακό (20:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 7η αγωνιστική του EuroCup, ψάχνοντας την 6η φετινή του νίκη, κόντρα στη μοναδική ομάδα που τον έχει νικήσει στη φετινή διοργάνωση στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Πάτρα. Η Μονακό έχει ρεκόρ 3-3, αλλά και ένα ρόστερ γεμάτο ταλέντο, στο οποίο ξεχωρίζουν οι Ντι Μποστ, Ντίλαν Ένις και Κιμ Τιγί, ενώ πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Νόρις Κόουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ