ΜΠΑΣΚΕΤ

FIBA: Το πρόστιμο στον Μπόγκουτ και η απάντηση του Αυστραλού

FIBA: Το πρόστιμο στον Μπόγκουτ και η απάντηση του Αυστραλού
FIBA

Η FIBA αποφάσισε να τιμωρήσει τον Άντριου Μπόγκουτ με πρόστιμο για το ξέσπασμα που είχε κατά την διάρκεια και μετά τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ισπανία. Απάντησε χιουμοριστικά ο Αυστραλός.

Ο Άντριου Μπόγκουτ θα χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη λόγω των πράξεών του. Όπως αποκάλυψαν τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, ο έμπειρος σέντερ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 8.000 ελβετικών φράγκων (περίπου 7.250 ευρώ) και επίσημη επίπληξη λόγω των πράξεών του κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του ημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ισπανία ( νίκη της δεύτερης με 95-88 έπειτα από 2 παρατάσεις).

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του αγώνα ο Μπόγκουτ έκανε μία κίνηση λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού λόγω ενός φάουλ που χρεώθηκε, υπονοώντας ότι οι διαιτητές χρηματίστηκαν, ενώ μετά τον αγώνα πέρασε έξαλλος από τη Μικτή Ζώνη, φωνάζοντας: " Ψάξτε στο Google που είναι τα γαμ...να γραφεία της FIBA. Είναι μία γαμ....νη ντροπή"!

Η FIBA ενημέρωσε τότε πως θα ερευνήσει την υπόθεση και την συμπεριφορά του Αυστραλού, παίρνοντας αυτή την απόφαση.

Ο Μπόγκουτ πάντως δεν φάνηκε να στεναχωριέται από αυτή την απόφαση. Αντιθέτως, απάντησε με τον δικό του τρόπο: Αρχικά άλλαξε την φωτογραφία του προφίλ του στο twitter, βάζοντας μία από την στιγμή που έκανε την κίνηση υπονοώντας τον χρηματισμό των διαιτητών (!), ενώ ακολούθως έγραψε στο twitter: " Ξέρει κανείς την αναλογία του αυστραλιανού δολαρίου σε σχέση με τα ελβετικά φράγκα; Ζητάω έναν φίλο..."

Δείτε το σχετικό post:

FIBA: Το πρόστιμο στον Μπόγκουτ και η απάντηση του Αυστραλού

Photo Credits: FIBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ