ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Basketball Bundesliga: Επανέναρξη με δύο παιχνίδια

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες διακοπής λόγω του κορονοϊού, η γερμανική λίγκα επιστρέφει σήμερα (6/6) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αγώνες.

Η Basketball Bundesliga είναι η πρώτη λίγκα στην Ευρώπη που πατάει παρκέ, σε μία προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα μετά την εξάπλωση του κορονοϊού.

Το πρώτο τζάμπολ της επανέναρξης της σεζόν 2019/20 θα γίνει σήμερα (6/6), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αγώνες (Γκέτινγκεν - Κράιλσχαϊμ και Μπάγερν Μονάχου - Ουλμ) και όλη την Ευρώπη να παρακολουθεί με ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι στην Γερμανία αποφάσισαν να συνεχιστεί η σεζόν με 10 ομάδες, οι οποίες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων. Κάθε ομάδα θα δώσει από τέσσερις αγώνες, θα αντιμετωπίσει δηλαδή κάθε ομάδα του ομίλου της, και κατόπιν οι 4 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν στα playoffs, όπου έκτοτε κάθε σειρά θα κριθεί στις δύο νίκες. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο Μόναχο, στην έδρα της Μπάγερν, το " Audi Dome".

Οι όμιλοι έχουν χωριστεί ως εξής: Στον πρώτο όμιλο βρίσκονται οι Μπάγερν, Κράιλσχαϊμ, Όλντενμπουργκ, Γκέτινγκεν και Ουλμ, ενώ στον δεύτερο οι Λούντβιχσμπουργκ, Άλμπα Βερολίνου, Ράστα Βέχτα, Μπάμπεργκ και Φράπορτ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ