ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Basketball Bundesliga: Η Λούντβιχσμπουργκ έκανε το "δύο στα δύο"

Basketball Bundesliga: Η Λούντβιχσμπουργκ έκανε το "δύο στα δύο"
EUROKINISSI

H Λούντβιχσμπουργκ λύγισε την αντίσταση των Σκάιλαϊνερς με 80-77 έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκος Νάιτ, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 25 πόντους.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε και μάλιστα αρκετά ωστόσο η Λούντβιχσμπουργκ κατάφερε να επιβληθεί των Σκάιλαϊνερς με 80-77 στο "AUDI Dome" κατακτώντας τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στην τελική φάση του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς στην πρεμιέρα είχε επιβληθεί της Ράστα Βέχτα. Αντίθεση η ομάδα της Φρανκφούρτης παραμένει χωρίς νίκη.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ, Μάρκος Νάιτ, με 25 πόντους (5/6 τριπ.) ηγήθηκε των νικητών, ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Τζέιλεν Σμιθ με 15 πόντους. Από τους Σκάιλαϊνερς ξεχώρισε ο Κουαντέζ Ρόμπερτσον με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γκαρντ της Λούντβιχσμπουργκ , Τζέικομπ Πάτρικ, έγραψε ιστορία, καθώς σε ηλικία 16 ετών, 6 μηνών και 19 ημερών έγινε νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga ευστοχώντας σε ένα σουτ τριών πόντων κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου γράφοντας το 28-25 υπέρ της ομάδας του.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 37-35, 51-51, 80-77.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ