ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Basketball Bundesliga: Η Ουλμ έκανε πάρτι στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κόντρα στα προγνωστικά και σε όσα είχαμε δει στη διάρκεια του πρωταθλήματος πριν από την έξαρση του κορονοϊού, η Ουλμ του Γιάκα Λάκοβιτς νίκησε με 95-85 τη Μπάγερν στο "AUDI Dome" στην πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης στην Bundesliga.

Μετά από αρκετό διάστημα χωρίς δράση λόγω του κορονοϊού η Bundesliga συνεχίζεται στο Μόναχο. Στην πρώτη ημέρα των ομίλων, σημειώθηκε η έκπληξη στην δεύτερη αναμέτρηση του προγράμματος καθώς η Ουλμ ήταν το απόλυτο αφεντικό στο "AUDI Dome" και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Μπάγερν, παρά το γεγονός ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματιος πριν από τη διακοπή ήταν στη δέκατη θέση νκαι η Μπάγερν στην κορυφή της Βαθμολογίας.

Οι Βαυαροί αγωνίστηκαν χωρίς τους Γκρεγκ Μονρό και Νιχάντ Ντζέντοβιτς και παρουσιάστηκαν επηρεασμένοι από τη διακοπή με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να έχουν τοΝ απόλυτο έλεγχο, ειδικά στο δεύτερο μέρος μένοντας σε μονοψήφιο αριθμό λαθών (8). Ο Τάιλερ Χάρβεϊ ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 21 πόντους (7/7 δίπ., 2/5 τρίπ., 1/1 β.) ενώ από τη Μπάγερν ξεχώρισε ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς με 23 (3/5 διπ., 3/6 τριπ., 8/9 β.) και 8 ριομπάουντ.

Tα δεκάλεπτα: 20-18, 40-41, 58-62, 85-95.

Photo Credits: Εurokinissi

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ