ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Μπάμπεργκ απέσυρε το Νο6 προς τιμήν του Νίκου Ζήση

Η Μπάμπεργκ απέσυρε το Νο6 προς τιμήν του Νίκου Ζήση

Σε ειδική τελετή πριν από την έναρξη του φιλικού με την Μπαντίρμα, η Μπάμπεργκ απέσυρε το Νο6 προς τιμήν του Νίκου Ζήση. Ο 36χρονος γκαρντ αγωνίστηκε στη "Freak City" για μία τετραετία.

Η προσφορά του Νίκου Ζήση στην Μπάμπεργκ κατά την περασμένη τετραετία ήταν σημαντική. Η αναγνώριση όσων έκανε και έδωσε στη "Freak City" αποτυπώθηκαν ανάγλυφα από την απόφαση της διοίκησης του συλλόγου να αποσύρει τη φανέλα με το Νο6 προς τιμήν του.

Σε ειδική τελετή που έγινε στην Brose Arena, λίγο πριν από το φιλικό με την Μπαντίρμα, κρεμάστηκε στην οροφή του γηπέδου το banner με τη φανέλα του. Το γήπεδο ήταν -αναμενόμενα- κατάμεστο για χάρη του Νίκου Ζήση, ο οποίος επί γερμανικού εδάφους κατέκτησε δύο φορές τον τίτλο του πρωταθλητή (2016, 2017), ενώ άλλη μία κατέκτησε το εγχώριο κύπελλο (2017) και το super cup (2015).

Με την Μπάμπεργκ αγωνίστηκε επί μία τριετία στην EuroLeague, ενώ πέρσι τη βοήθησε να φτάσει μέχρι το Final Four του Basketball Champions League -σε βάρος της ΑΕΚ, την οποία απέκλεισε στα προημιτελικά.

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου δύο μήνες, ο Νίκος Ζήσης δεσμεύτηκε με την Μπανταλόνα για την επόμενη διετία.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ