ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μαυροπάνος: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στην Στουτγκάρδη

Arsenal's Konstantinos Mavropanos, center, has a shot during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates Stadium in London, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's Konstantinos Mavropanos, center, has a shot during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates Stadium in London, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Η Στουτγκάρδη ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου από την Άρσεναλ για έναν χρόνο, με τον Έλληνα σέντερ μπακ να μένει στην Γερμανία, αλλά για διαφορετική ομάδα.

Η Στουτγκάρδη ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου με την μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ. Η διάρκεια του δανεισμού του θα είναι ενός έτους, ενώ είναι άγνωστο για το εάν υπάρχει οψιόν αγοράς.

Η γερμανική ομάδα εξέταζε εδώ και αρκετές ημέρες την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νυρεμβέργη πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Η Στουτγκάρδη την φετινή σεζόν εξασφάλισε την άνοδο της στην Bundesliga, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση της Zweiteliga. Ο Σβεν Μίσλιντατ είναι ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την απόκτηση του 22χρονου στόπερ, καθώς τον γνώριζε από την κοινή πορεία τους στην Άρσεναλ.

AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ