ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μία νίκη μακριά από τους τελικούς η Μπάγερν Μονάχου

Μία νίκη μακριά από τους τελικούς η Μπάγερν Μονάχου
EUROKINISSI

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Ράστα Βέχτα εκτός έδρας με 89-71 κι έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους ημιτελική σειρά των playoffs του γερμανικού πρωταθλήματος.

Λίγες ώρες μετά το 98-88 του Game 1, η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε εκ νέου κόντρα στη Ράστα Βέχτα. Αυτή τη φορά στην έδρα της τελευταίας με 89-71. Οι Βαυαροί είχαν συνολικά πάνω από 70% στα δίποντα, έτρεξαν ένα 17-0 στην τελευταία περίοδο κρατώντας παράλληλα χωρίς πόντο τους γηπεδούχους για πάνω από 5 λεπτά στο διάστημα αυτό και κάπως έτσι έφτασαν με άνεση στη νίκη. Πλέον, θέλουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για να περάσουν στους τελικούς της Bundesliga, καθώς η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ντζέντοβιτς με 13 πόντους, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων είχαν ακόμα ο Κόπονεν (10 πόντοι) κι ο Λο (11 πόντοι). Όσο για τους ηττημένους; Ο εντυπωσιακός φέτος Όστιν Χόλινς - την περίπτωση του οποίου εξετάζει ο Ολυμπιακός- έμεινε στους 3 πόντους με 0/4 τρίποντα, αλλά ο Γιανγκ πέτυχε 15 κι ο Τι Τζέι Μπρέι πραγματοποίησε ακόμα μία γεμάτη εμφάνιση με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 τελικές πάσες.

Η Ράστα Βέχτα πλήρωσε εν πολλοίς το 44% που είχε στα δίποντα σε συνδυασμό με τα 9/28 τρίποντα (32%) και πλέον ψάχνει ένα... θαύμα για να ανατρέψει τη συγκεκριμένη σειρά.

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ 2-0

GAME 1: Μπάγερν Μονάχου - Ράστα Βέχτα 98-88

GAME 2: Ράστα Βέχτα - Μπάγερν Μονάχου 71-89

GAME 3: Μπάγερν Μονάχου - Ράστα Βέχτα 08/06 (21:30)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ