ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντάρντεν: Το παλεύει ακόμα στα 38 του, υπέγραψε σε γερμανική ομάδα

Ντάρντεν: Το παλεύει ακόμα στα 38 του, υπέγραψε σε γερμανική ομάδα
EUROKINISSI

Ο Τρεμέρ Ντάρντεν, ο οποίος την σεζόν 2014/15 πέρασε από τον Ολυμπιακό, συνεχίζει στα 38 του χρόνια την πορεία του, συμφωνώντας σε νέο συμβόλαιο με την γερμανική MBC.

Ηταν η σεζον 2014/15 όταν ο Τρεμέλ Ντάρντεν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Πέντε χρόνια αργότερα - κι ενώ στο φινάλε της σεζόν 2016/17 είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα οταν αγωνιζόταν στην Καντού - συνεχίζει στα 38 του χρόνια την επαγγελματική του πορεία, αυτή τη φορά στην Γερμανία.

Ο Ντάρντεν συμφώνησε σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την MBC, την ουραγό της γερμανικής λίγκας. Για την ακρίβεια, συμφώνησε να επιστρέψει στην MBC, αφού φόρεσε και πέρυσι την φανέλα της, έχοντας 10.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μέσο όρο σε 26.8 λεπτά συμμετοχής.

Για την ιστορία, ο Ντάρντεν ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του καριέρα στην Ερντεμίρ (Τουρκία) την σεζόν 2004/05 και κατόπιν αγωνίστηκε διαδοχικά σε Λέουβαν Μπαρς (Βέλγιο), Σαρλερουά (Βέλγιο), Στρασμπούρ (Γαλλία0, Νανσί (Γαλλία), Μάλαγα (Ισπανία), Ζάλγκιρις (Λιθουανία), Ρεάλ (Ισπανία), Ολυμπιακό (Ελλάδα), Μπεσίκτας (Τουρκία), Καντού (Ιταλία), Αντβέρπ (Βέλγιο) και πέρυσι στην MBC (Γερμανία).

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ