ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Λέοναρντ είχε τον ίδιο πιλότο, σκέφτεται να σταματήσει να μετακινείται με ελικόπτερο

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Λέοναρντ είχε τον ίδιο πιλότο, σκέφτεται να σταματήσει να μετακινείται με ελικόπτερο
AP Photo/Chris Carlson AP PHOTO/CHRIS CARLSON

Ο Κουάι Λέοναρντ δήλωσε ότι είχε τον ίδιο πιλότο με τον Κόμπι Μπράιαντ, είπε ότι είναι από τους καλύτερους που υπήρχαν, αλλά και ότι σκέφτεται να σταματήσει να μετακινείται με ελικόπτερο.

Ο Κουάι Λέοναρντ μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, μιλώντας για την φιλική σχέση που είχε μαζί του, αλλά και το πώς είχαν πολλά κοινά, με ένα από αυτά να είναι ότι είχαν τον ίδιο πιλότο. Ο λόγος για τον Άρα Ζομπαγιάν, ο οποίος ήταν ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου.

Ο Λέοναρντ μίλησε για τον Κόμπι και τον Ζομπαγιάν, λέγοντας πως όταν μετακινήθηκε από τους Ράπτορς στους Κλίπερς του ζήτησε συμβουλές για τη μετακίνησή του, όταν και ο Μπράιαντ του μίλησε για τα ελικόπτερα.

" Του μίλησα πριν έρθω στο Λ.Α και είδα πώς πηγαινοερχόταν με ελικόπτερο και μου είπε πως το έκανε αυτό για 17 χρόνια" δήλωσε στην αρχή ο Λέοναρντ για να συμπληρώσει σχετικά με το αν σκέφτεται να σταματήσει να μετακινείται με ελικόπτερο: " Το σκέφτομαι. Εννοώ, ότι ακούς πολλά και δεν ξέρεις ακόμα τι είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό, δεν ξέρω ακόμα, έχω πολλές σκέψεις στο μυαλό μου".

Στην συνέχεια ο Λέοναρντ μίλησε για τις μετακινήσεις του με αεροπλάνο: " Ναι είχαμε τον ίδιο πιλότο. Είχαμε παρόμοιο πρόγραμμα, μετακινούμασταν με τον ίδιο τρόπο, εγώ ερχόμουν στο Λ.Α από το Σαν Ντιέγκο. Ο Ζομπαγιάν (σ.σ ο πιλότος) ήταν σπουδαίος τύπος. Πολύ καλός. Ένας από τους καλύτερους πιλότους. Αυτός ήταν που έψαχνες αν ήθελες να πετάξεις από πόλη σε πόλη. Είναι σουρεαλιστικό αυτό που έχει γίνει. Θα με πήγαινε κάπου και θα μου έλεγε ότι πάει να πάρει τον Κόμπι ή ότι μόλις είχε αφήσει τον Κόμπι, ο οποίος μου έστελνε χαιρετίσματα. ήταν τρελό. Ήταν καλός τύπος και λυπάμαι για όλους".

Μιλώντας για τον Κόμπι, Λέοναρντ είπε: " Είναι μία λυπηρή μέρα. Ξέρεις, αισθάνεσαι ότι η ζωή δεν είναι αληθινή και μόλις αρχίζεις και βλέπεις τα μνημεία και τις φωτογραφίες των ανθρώπων με το πρόσωπό του και την χρονιά που γεννήθηκε και πέθανε. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα".

AP Photo/Chris Carlson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ