ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Σάλος με το BBC για τα πλάνα του ΛεΜπρόν στην είδηση του θανάτου

Κόμπι Μπράιαντ: Σάλος με το BBC για τα πλάνα του ΛεΜπρόν στην είδηση του θανάτου

Σάλο προκάλεσε στην Αγγλία το λάθος του BBC να δείξει πλάνα του ΛεΜπρόν Τζέιμς στην είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Απολογήθηκε για το λάθος ο αρχισυντάκτης, Πολ Ρόουγιαλ. (VIDEO)

Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και των άλλων οκτώ επιβαινόντων της μοιραίας πτήσης του ελικοπτέρου την Κυριακή στο Λος Άντζελες μονοπώλησε όπως είναι φυσιολογικό την επικαιρότητα σε όλον τον κόσμο.

Το BBC λίγο μετά την επιβεβαίωση της απώλειας του θρύλου του NBA θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του. Υπέπεσε όμως σε λάθος καθώς αντί να προβάλλει πλάνα του Κόμπι Μπράιαντ, δημοσίευσε βίντεο με φάσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς εν δράσει, ο οποίος ήταν συντετριμμένος στην πτήση της επιστροφής στο Λος Άντζελες.

Η αστοχία προκάλεσε έντονα σχόλια στα social media, ενώ ο αρχισυντάκτης, Πολ Ρόουγιαλ, απολογήθηκε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: "Σήμερα δείξαμε λανθασμένα πλάνα του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Απολογούμαστε για το ανθρώπινο λάθος που οδήγησε στο να έχουμε αποτέλεσμα κατώτερο των στάνταρ μας". Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ