ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Σε προπονητή της σεζόν στο μπέιζμπολ είχε ανακηρυχθεί ο Τζον Αλτομπέλι

Κόμπι Μπράιαντ: Σε προπονητή της σεζόν στο μπέιζμπολ είχε ανακηρυχθεί ο Τζον Αλτομπέλι

Ο Τζον Αλτομπέλι ο οποίος επέβαινε και αυτός στο μοιραίο ελικόπτερο μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του ήταν ένας από τους καλύτερους προπονητές στο μπέιζμπολ.

Ανάμεσα στα θύματα που επέβαιναν στη μοιραία πτήση που προκάλεσε το χαμό του Κόμπι Μπράιντ, της κόρης του Τζιάνα και επτά ακόμη ατόμων ήταν και ο προπονητής μπέιζμπολ του Orange Coast College, Τζον Αλτομπέλι, μαζί με τη σύζυγο του, Κέρι, και την κόρη του, Αλίσα η οποία ήταν συμπαίκτρια με τη Τζιάνα.

Ο 56χρονος προπονητής δούλεψε για 27 χρόνια στο κολέγιο με την ομάδα να κατακτά το πρωτάθλημα της πολιτείας τον περασμένο χρόνο και ο Αλτομπέλι ανακηρύχθηκε σε εθνικό προπονητή της σεζόν από την Ομοσπονδία του μπέιζμπολ στην Αμερική.

Ο Αλτομπέλι είχε οδηγήσει το κολέγιο σε περισσότερες από 700 νίκες και τέσσερα πρωταθλήματα πολιτείας. Ανάμεσα στους παίκτες που έχει προπονήσει ήταν ο Ντάνι Μέρφι ο οποίος έπαιξε σε πέντε επαγγελματικούς συλλόγους. Ο 56χρονος προπονητής επίσης ήταν επικεφαλής της Brewster Whitecaps από το 2012 έως το 2014. Εκεί προπόνησε περισσότερους από 12 παίκτες που έφτασαν στις κορυφαίες κατηγορίες.

Το Orange Coast College εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια της ενώ αρκετοί μαθητές του κολεγίου από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση πήγαν στο γήπεδο μπέιζμπολ και άφησαν μερικά λουλούδια στη μνήμη του Τζον Αλτομπέλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ