ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Στις 24 Φεβρουαρίου το μνημόσυνο

Κόμπι Μπράιαντ: Στις 24 Φεβρουαρίου το μνημόσυνο
AP Photo/Michael Owen Baker AP PHOTO/MICHAEL OWEN BAKER

Η οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ ανακοίνωσε ότι η επιμνημόσυνη δέηση του θρύλου του ΝΒΑ και της κόρης του, Τζιάνα, θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου, στο "Staples Center" των Λέικερς.

Ολος ο μπασκετικός κόσμος προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε την ζωή του μαζί με την κόρη του, Τζιάνα, και άλλους 7 ανθρώπους στις 26 Ιανουαρίου. Τώρα ξέρει πότε θα μπορέσει να του πει το τελευταίο "αντίο".

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, η επιμνημόσυνη δέηση για τον Κόμπι και την κόρη του θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου στο "Staples Center", το γήπεδο που στεγάζει τους Λέικερς.

Όπως γίνεται σαφές, η ημερομηνία που επιλέχθηκε δεν είναι τυχαία, αφού ο Κόμπι φορούσε το Νο24 στο δεύτερο μισό της καριέρας τους στους Λέικερς, ενώ η Τζιάνα φορούσε το Νο2 στο Γυμνάσιο του Harbor Day School όπου φοιτούσε.

Η ημερομηνία της τελετής αποφασίστηκε έπειτα από συννενόηση που έγινε ανάμεσα στην πόλη του του Λος Άντζελες, την αστυνομία της πόλης και τους Κλίπερς, οι οποίοι την ίδια μέρα έχουν αγώνα στο γήπεδο. Για την ιστορία, στο "Staples Center" είχε γίνει και το μνημόσυνο του Μάικλ Τζάκσον.

AP Photo/Michael Owen Baker

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ