ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Θα βοηθούσε τον Χάουαρντ στον διαγωνισμό καρφωμάτων

Κόμπι Μπράιαντ: Θα βοηθούσε τον Χάουαρντ στον διαγωνισμό καρφωμάτων
AP Photo/Michael Owen Baker AP PHOTO/MICHAEL OWEN BAKER

O Ντουάιτ Χάουαρντ αποκάλυψε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ θα τον βοηθούσε στον διαγωνισμό καρφωμάτων, πριν προσθέσει ότι είναι συντετριμμένος από τον θάνατο του σταρ των Λέικερς.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ επιστρέφει στον διαγωνισμό καρφωμάτων και σκοπεύει να δώσει σόου. Ένα σόου που αναμενόταν να είναι φαντασμαγορικό, αφού θα περιλάμβανε και τον Κόμπι Μπράιαντ, ο θάνατος του οποίου όμως άφησε αυτά τα σχέδια στη μέση.

Ο Χάουαρντ επιβεβαίωσε μετά τον αγώνα των Λείκερς με τους Σπερς ( νίκη με 129-102) τις πληροφορίες που ήθελαν να έχει προτείνει στον Κόμπι να τον βοηθήσει, προσθέτοντας μάλιστα ότι ο θρύλος του ΝΒΑ είχε δεχθεί.

" Θα έκανε κάτι για εμένα στον διαγωνισμό καρφωμάτων, θα με βοηθούσε" είπε αρχικά ο Χάουαρντ, πριν προσθέσει: " Μου ραγίζει την καρδιά. Είναι στο μυαλό μου κάθε μέρα. Δε μπορώ να το πιστέψω, είμαι σε σοκ. Πονάει. Είναι δύσκολο. Ποτέ δεν πίστευα ότι κάποιος θα έφευγε έτσι και με κάνει να λέω στον κόσμο ότι αν έχει κάποιο θέμα με κάποιον να το αφήσει στην άκρη, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Η ζωή έρχεται και φεύγει".

Στην συνέχεια ο Χάουαρντ τόνισε: " Για εμένα είναι πολύ λυπηρό γιατί απλώς ήθελα να του πω πόσο εκτίμησα όσα έκανε και είπε για εμένα ακόμα και όταν δεν καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλο όταν ήμασταν συμπαίκτες. Είδα αλλαγή στον εαυτό μου και ήθελα να του το πω και δεν είχα την ευκαιρία. Αυτό είναι που με πονάει περισσότερο. Το έχω στο μυαλό μου, αλλά πρέπει να ζήσω με αυτό".

Κλείνοντας, ο Χάουαρντ δήλωσε: " Ήταν πολύ για εμένα. Το πήρα πολύ άσχημα. Η καρδιά μου είναι με την οικογένειά του και τις οικογένειες όσων έχουν επηρεαστεί από αυτό που συνέβη".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Χάουαρντ:

AP Photo/Michael Owen Baker

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ