ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Χαμός με δημοσιογράφο που έκανε ανάρτηση για υπόθεση βιασμού

Kobe Bryant arrives at the 90th Academy Awards Nominees Luncheon at The Beverly Hilton hotel on Monday, Feb. 5, 2018, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP PHOTO BY JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Η δημοσιογράφος της Washington Post, Φελίσια Σόνμεζ έκανε ανάρτηση για παλαιότερη υπόθεση βιασμού που ενέπλεκε τον Κόμπι Μπράιαντ, δέχτηκε 10.000 απειλητικά μηνύματα, η απόλυσή της έγινε trend στο Twitter για να τεθεί τελικά σε διαθεσιμότητα.

Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση δημοσιογράφου της Washington Post, η οποία λίγο μετά την τραγική είδηση για το δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ έκανε μία ανάρτηση που παρέπεμπε σε άρθρο για παλαιότερη απόθεση βιασμού στην οποία είχε εμπλακεί ο Κόμπι Μπράιαντ.

Λίγο μετά, η Φελίσια Σόνμεζ αποφάσισε να σβήσει την ανάρτησή της, την οποία όμως αρκετοί είχαν προλάβει να κρατήσουν και να αναδημοσιεύσουν στο Twitter. Όπως είπε η ίδια με νέο της post, δέχτηκε 10.000 απειλητικά μηνύματα, ενώ οι χρήστες του Twitter απαίτησαν την απόλυσή της με σχετικό hashtag που έγινε trend. Αυτο έπιασε τόπο, αφού η δημοσιογράφος τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Photo Credits: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ