ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπέκαμ για Κόμπι Μπράιαντ: "Για εκείνον έμενα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο"

Μπέκαμ για Κόμπι Μπράιαντ: "Για εκείνον έμενα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο"

Ο άλλοτε παίκτης των Λος Άντζελες Γκάλαξι, Ντέιβιντ Μπέκαμ φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του ESPN, όπου μοιράστηκε εμπειρίες και συναισθήματα από την περίοδο όπου "ήμουν τυχερός να βλέπω τον Κόμπι Μπράιαντ".

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αγωνίστηκε για μία πενταετία (με κάποια διαλείμματα δανεισμού στη Μίλαν) στους Λος Άντζελες Γκάλαξι και το MLS (2007-2012), ωστόσο το ποδόσφαιρο δεν ήταν η μοναδική καθημερινή του ενασχόληση.

Ο νυν ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι βρέθηκε σε εκπομπή του ESPN, όπου εξομολογήθηκε μία από τις αγαπημένες του συνήθειες κατά την παραμονή του στο Λος Άντζελες: Να παρακολουθεί τους Λέικερς και τον Κόμπι Μπράιαντ. Μάλιστα, εν μέσω συναισθηματικής φόρτισης, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έδειξε τον θαυμασμό του για τον "Black Mamba", τον οποίο έμενε... βιδωμένος στη θέση του να παρακολουθεί όσο ο ίδιος ήταν στο παρκέ:

"Ήμουν τυχερός που ζούσα στο Λος Άντζελες την περίοδο που οι Λέικερς κέρδιζαν πρωταθλήματα, όπως επίσης ήμουν τυχερός που καθόμουν εκεί να βλέπω τον Κόμπι. Όλοι με ρωτούσαν γιατί περιμένεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κάθε αγώνα; Μπορούμε να φύγουμε, να πάμε για δείπνο; Και τους έλεγα, όχι, όταν είμαι εδώ και είναι και ο Κόμπι στο παρκέ, τότε δεν φεύγω μέχρι να βγει αυτός ο τύπος", είπε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, για να προσθέσει: "Όλοι πενθούμε για τον Κόμπι, την οικογένειά του και όλες τις οικογένειες που χάθηκαν σε εκείνη την τραγική μέρα. Ο τρόπος που μιλάμε για τον Κόμπι λέει πολλά για τον ίδιο, ως άνθρωπο, ως αθλητή, ως σύζυγο και ως πατέρα".

Δείτε όσα είπε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ