ΜΠΑΣΚΕΤ

Πόποβιτς για Κόμπι Μπράιαντ: "Ήταν σούπερ ήρωας και θνητός"

Πόποβιτς για Κόμπι Μπράιαντ: "Ήταν σούπερ ήρωας και θνητός"
AP Photo/Darren Abate AP PHOTO/DARREN ABATE

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς κλήθηκε να μιλήσει για τον Κόμπι Μπράιαντ, λέγοντας πράγματα που άγγιξαν τους πάντες, αφού μίλησε για την απώλεια.

Ολος ο κόσμος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν αποτελεί εξαίρεση, με τον τεχνικό των Σπερς να καλείται να μιλήσει για τον Κόμπι πριν από τον αγώνα με τους Λέικερς στο Λος Άντζελες ( νίκη των δεύτερων με 129-102), λέγοντας όμορφα πράγματα.

Ο Πόποβιτς μίλησε τόσο για τον Κόμπι, όσο και για την ίδια την διαχείριση της απώλειας, στην οποία έχει προσωπική εμπειρία, αφού πριν μερικά χρόνια έχασε την γυναίκα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Σπερς:

"Ήταν ξεχωριστός για όλους μας. Η τραγωδία για την οικογένεια του Κόμπι και τους ανθρώπους του είναι κάτι που πρέπει να ζήσουμε. Όλοι βιώνουμε την απώλεια κάποια στιγμή και όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να το ξεπεράσουν. Εύχομαι η διαδικασία να είναι όσο πιο ήσυχη γίνεται, γιατί είναι δύσκολο. Ο Κόμπι ήταν σαν σούπερ ήρωας, αλλά και θνητός. Ήταν ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Είναι άλλο σοκ να είναι κάποιος άρρωστος και να περιμένεις τον θάνατό του, το διαχειρίζεσαι διαφορετικά. Όταν όμως ένας άνθρωπος φεύγει όπως αυτός η κόρη του και οι άλλοι άνθρωποι, το κάνει τραγωδία και πιο επώδυνο.

Πολύς κόσμος που δεν τον ήξερε αισθάνεται ότι τον ήξερε, ειδικά οι άνθρωποι του Λος Άντζελες. Είναι στο μυαλό όλων μετά την τραγωδία. Με το να είσαι εδώ (στο Λ.Α), το νιώθεις την πόλη, το ξενοδοχείο, όταν βγαίνεις στον δρόμο. Δεν μπορείς να το αποφύγεις και να σκέφτεσαι τι τραγωδία είναι αυτή και τι περνάει ο κόσμος. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χάσεις κάποιον και κανείς δεν το ξέρει μέχρι να το ζήσει. Αισθάνομαι τον πόνο όλων".

AP Photo/Darren Abate

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ