ΜΠΑΣΚΕΤ

Βανέσα Μπράιαντ: "Πρέπει να είμαι δυνατή για τις τρεις κόρες μου"

Βανέσα Μπράιαντ: "Πρέπει να είμαι δυνατή για τις τρεις κόρες μου"

Συγκλονιστικό μήνυμα από τη Βανέσα Μπράιαντ στο Instagram, για το καθημερινό μαρτύριο να συνειδητοποιήσει την απώλεια των Κόμπι και Τζίτζι, αλλά και την ψυχική δύναμη που αντλεί από τις τρεις κόρες της.

Η Βανέσα Μπράαιντ βιώνει έναν καθημερινό εσωτερικό ψυχικό πόλεμο, ανάμεικτων και σκληρών συναισθημάτων. Από τη μία, ο αγώνας να αντικρίσει την αλήθεια και να συνειδητοποιήσει την απώλεια του συζύγου της, Κόμπι και της κόρης της, Τζιάνα. Από την άλλη, η δύναμη που αντλεί από τις τρεις κόρες της και το "πρέπει" που την κρατά όρθια μπροστά τους, για να συνεχίσει να τις μεγαλώνει.

Στο ακόλουθο μήνυμά της στο Instagram, τα λόγια της συζύγου του Κόμπι Μπράιαντ συγκλονίζουν:

"Ήμουν διστακτική στο να βάλω τα συναισθήματά μου σε λέξεις. Το μυαλό μου αρνείται να δεχτεί ότι η Κόμπι και Τζίτζι έχουν φύγει. Δεν μπορώ να τα επεξεργαστώ και τα δύο ταυτόχρονα. Προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Κόμπι έχει φύγει, αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχτεί ότι η Τζίτζι μου δεν θα επιστρέψει ποτέ σε μένα. Το νιώθω λάθος. Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσω άλλη μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο τρελαμένη. Είχε τόση ζωή να ζήσει. Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι δυνατή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου. Τρελαμέν που δεν είμαι με το Κόμπι και την Τζίτζι, αλλά ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι. Ξέρω ότι αυτό που αισθάνομαι είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος αυτής της διαδικασίας. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει απώλεια σαν αυτή. Θεέ μου, θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Παρακαλώ συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους".

Photo Credits: Jordan Strauss/Invision/AP

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’ve been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can’t process both at the same time. It’s like I’m trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn’t being able to have that opportunity?! I’m so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I’m not with Kobe and Gigi but thankful I’m here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I’m feeling is normal. It’s part of the grieving process. I just wanted to share in case there’s anyone out there that’s experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant (@vanessabryant) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ