ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάλκοβιτς: "Πολλές βρωμιές εκτός γηπέδου στο ελληνικό μπάσκετ"

Μάλκοβιτς: "Πολλές βρωμιές εκτός γηπέδου στο ελληνικό μπάσκετ"

Ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς μίλησε σε ισπανικό περιοδικό κι αναφέρθηκε στη θητεία του στον Παναθηναϊκό και σε άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς ακόμα δέχεται ερωτήσεις για τη θητεία του στους Πράσινους.

Αυτή την φορά, ο 66χρονος Σέρβος τεχνικός μίλησε στο " Jot Down" και μεταξύ άλλων θυμήθηκε τη συνεργασία του με τον Ντομινίκ Γουίλκινς με τον οποίο είχαν κόντρα, αλλά παραδέχτηκε την αξία του. Παράλληλα σχολίασε τις "βρωμιές εκτός γηπέδου" στην Ελλάδα.

" Αυτό που γίνεται στο ελληνικό μπάσκετ είναι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλές βρωμιές εκτός γηπέδου. Πάντα κάτι συμβαίνει" είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον Γουίλκινς: " Δεν βρίσαμε ο ένας τον άλλον όπως γράφτηκε αλλά το πρόβλημα με τον Ντομινίκ είναι ότι δεν είχε δουλέψει ποτέ το καλοκαίρι. Στην πρώτη μας συνάντηση τον είδα να κάθεται πίσω από μια μπασκέτα. Τον ρώτησα τι δεν πήγαινε καλά και μου είπε ότι έχει άσθμα. Του είπα ότι με τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια που ήταν η αμοιβή του δεν είχε δικαίωμα να έχει άσθμα. Αυτό κράτησε 3-4 μήνες. Έπειτα έπαιζε σαν κτήνος! Έκλεβε μπάλες, κάρφωνε πάνω από τονΒράνκοβιτς! Ήταν σούπερ παίκτης".

Σχετικά με το Final Four του Παρισιού ο Μάλκοβιτς αναφέρθηκε στη διαιτησία και είπε: Ήξερα ότι η Μπαρτσελόνα θα ασκούσε τεράστια πίεση στον διαιτητή Πασκάλ Ντοριζόν. Δεν σφύριζαν φάουλ υπέρ μας. Μίλησα με τον διαιτητή στο ημίχρονο του αγώνα και του εξήγησα πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό! Ότι το ματς θα εξελισσόταν σε καταστροφή και ότι θα το πληρώσει. Άρα όσοι λένε ότι η τελευταία φάση κρίθηκε από τους διαιτητές θα πρέπει να δουν όλο το παιχνίδι!".

Photocredits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ