ΜΠΑΣΚΕΤ

Μήτρου-Λονγκ: Η ανάλυση του Γιώργου Συρίγου

Naz Mitrou-Long poses for a photograph during media day at the Utah Jazz practice facility Monday, Sept. 24, 2018, in Salt Lake City, Utah. (AP Photo/Rick Bowmer)
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ να συνδέουν τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Συρίγος ανέλυσε στο Sport24 Radio 103.3 τα στοιχεία του παίκτη, τονίζοντας ότι δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στους δύο "αιώνιους" .

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ φαίνεται ότι σιγά-σιγά έχει πάρει απόφαση ότι κουράστηκε να κυνηγάει το όνειρο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ , με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ να αναφέρουν ότι ψάχνεται για να έρθει στην Ευρώπη. Αμέσως, λόγω της ελληνικής καταγωγής του, το όνομά του συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό . Ο Γιώργος Συρίγος ωστόσο ξεκαθάρισε μιλώντας στον Sport24 Radio 103.3 , ότι ο παίκτης ούτε ενδιαφέρει τους "αιώνιους", ούτε ταιριάζει το προφίλ του σε αυτό που αναζητούν.

" Ένας παίκτης σαν τον Μίτρου-Λονγκ θελει έναν χρόνο εκπαίδευση για να καταλάβει τι είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν έχει την ποιότητα για να το αντιπαρέλθει αυτό. Θυμηθείτε πώς ήταν ο Όγκαστ πέρυσι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν και ψηλός. Ο κοντός μπορεί να εκτεθεί ακόμα πιο εύκολα.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμος, όχι απλά να κάνει την διαφορά, ούτε καν να βοηθήσει άμεσα, να συνεισφέρει ένα 5λεπτο-10λεπτο. Και οι δύο (σ.σ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) θα έβαζαν στο ρόστερ τους έναν παίκτη που έχει περισσότερο ανάγκη την ομάδα, παρά η ομάδα τον παίκτη την δεδομένη στιγμή".

Ακούστε το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου στο ηχητικό απόσπασμα που παρατίθεται:

AP Photo/Rick Bowmer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ