ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτσελόνα: Ανώμαλη προσγείωση στα Κανάρια Νησιά

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπαρτσελόνα έχασε στην έδρα της Τενερίφης με 63-57, σε αγώνα για την 19η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Μόνο για δύο ημέρες χάρηκαν στην Μπαρτσελόνα τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ κι αυτό διότι η ομάδα της Καταλονίας έπεσε θύμα έκπληξης από την Τενερίφη, γνωρίζοντας την ήττα με 63-57.

Στο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν πολύ εύστοχοι, αλλά κόντρα στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά παρουσίασαν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο με αποτέλεσμα να φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι για τρίτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος. Ωστόσο παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας προβάδισμα μίας νίκης από τη δεύτερη Ρεάλ.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους -οι οποίοι την προσεχή Τρίτη (5/2) θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη- έφτασαν τις δώδεκα νίκες και φιγουράρουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Βαλένθια η οποία πάντως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Τιμ Αμπρομάιτις ήταν ο "δήμιος" της Μπάρτσα με είκοσι πόντους, ενώ από την πλευρά των ηττημένων ο Τομά Ερτέλ δεν αγωνίστηκε, με τον Κρις Σίνγκλετον να πατάει παρκέ για δέκα λεπτά μένοντας άποντος.

Δείτε το βίντεο με την πιο εντυπωσιακή φάση του αγώνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ