Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα έχει συνάντηση το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7, 13:00) με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, ενώ στις 19:00 θα συνομιλήσει και με τον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7, 13:00) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του νέου υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, όπου θα συζητηθούν πολλά κρίσιμα θέματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ.

ADVERTISING

Η επαφή των δυο ανδρών έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς υπενθυμίζεται πως στον απερχόμενο υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη, δεν είχε ανταποκριθεί, παρά τις συνεχείς κλήσεις του. Στο ραντεβού τους θα βρίσκεται και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

ADVERTISING

Εξάλλου, στις 16:00 ο υφυπουργός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΪΠΕΔ, Άρη Ξενόφο, ενώ στις 19:00 θα βρεθεί με τον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, σε συνέχεια του ραντεβού του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, για τα ανοικτά μέτωπα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.