ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάου Γκασόλ: Πρόκληση για μένα οι Ολυμπιακοί του Τόκιο

Portland Trail Blazers forward Pau Gasol poses during the NBA basketball team's media day at the Moda Center in Portland, Ore., Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Sam Ortega)
Portland Trail Blazers forward Pau Gasol poses during the NBA basketball team's media day at the Moda Center in Portland, Ore., Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Sam Ortega) AP PHOTO/SAM ORTEGA

Ο πολύπειρος Ισπανός σέντερ είναι αποφασισμένος να δώσει το παρών στα γήπεδα του Τόκιο το καλοκαίρι του 2021 παρά το γεγονός ότι θα έχει κλείσει το 41ο έτος της ηλικίας του.

Ο Πάου Γκασόλ περίμενε με ανυπομονησία τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το φετινό καλοκαίρι. Ήθελε πως και πως να δώσει το παρών για πέμπτη φορά στην κορυφαία γιορτή του αθλητισμού έχοντας αποφασίσει στη συνέχεια να πει αντίο στη διεθνή καριέρα.

Ο κορονοϊός όμως είχε δυστυχώς άλλα σχέδια για όλους μας και έτσι όπως είναι γνωστό το ραντεβού στο Τόκιο μετατέθηκε για τον Ιούλιο του 2021. Ωστόσο ο πολύπειρος σέντερ κάθε άλλο παρά έχει πτοηθεί και ήδη έχει βάλει ως στόχο να ενισχύσει κανονικά την Εθνική ομάδα της χώρας του, παρά το γεγονός πως θα έχει κλείσει το 41ο έτος της ηλικίας του.

« Πίστευα πριν από την αναβολή ότι θα έχω αρκετό χρόνο για να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και βέβαια πως θα είμαι στην κατάλληλη κατάσταση έτσι ώστε να παίξω για πέμπτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες» επισήμανε ο Γκασόλ και συνέχισε λέγοντας: « Είναι ξεκάθαρο ότι θα έχω περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου ώστε να φτάσω σε ανταγωνιστικό επίπεδο και το καλοκαίρι του 2021 να βοηθήσω τη χώρα μου. Δεν ακούγεται άσχημο. Για μένα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Το 2021 θα είμαι 41 ετών. Είμαι ένα άτομο ιδιαίτερα φιλόδοξο που βασίζεται στην πρόκληση. Είναι μεγάλη επιθυμία μου να παίξω για πέμπτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ενδεχομένως θα είναι το τελευταίο μου τουρνουά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ