ΜΠΑΣΚΕΤ

Παραμιλούν με το show του ΛαΜέλο Μπολ 27 σκάουτ του ΝΒΑ

Παραμιλούν με το show του ΛαΜέλο Μπολ 27 σκάουτ του ΝΒΑ

Πράγματα και θαύματα έκανε ο 18χρονος ΛαΜέλο Μπολ απέναντι στους πρωταθλητές της Αυστραλίας, μπροστά σε εκπροσώπους από τη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων του ΝΒΑ (VIDEO).

Σχεδόν όλοι οι οργανισμοί του ΝΒΑ έστειλαν εκπρόσωπό τους στην Αυστραλία, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ανάμεσα στους Ιλαγουάρα Χοκς και τους Περθ Γουάιλντκατς, για να δουν τον ΛαΜέλο Μπολ απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας. Και δικαιώθηκαν για την επιλογή τους! Ο 18χρονος γκαρντ ήταν εκπληκτικός, σκόραρε 20 πόντους με τέσσερα τρίποντα, μάζεψε 13 ριμπάουντ, μοίρασε επτά ασίστ σε 32 λεπτά, έκανε τα πάντα στο παρκέ και όλα αυτά με μια πολύ ώριμη εμφάνιση όπως αναφέρει ο Τζόναθαν Γκίβονι του Draft Express.

Ο Μπολ επέλεξε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας ώστε να προετοιμάσει τον εαυτό του για το ΝΒΑ σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που θα τον αντιμετωπίσει με σκληρό τρόπο και προς το παρόν τουλάχιστον δείχνει πως πνευματικά είναι έτοιμος να κάνει βήματα προς τα εμπρός ώστε τον Ιούνιο του 2020 να βρεθεί ψηλά στον πρώτο γύρο του NBA Draft. Αυτή τη στιγμή ιστοσελίδες όπως το nbadraft.net τον έχουν όχι απλά στη λοταρία, αλλά στο νούμερο 4 πίσω από τους Άντονι Έντουαρντς, Τζέιμς Γουάιζμαν, Αϊζάια Στούαρτ και μένει να δούμε αν ο μικρός αδελφός του Λόνζο Μπολ θα ανέβει ακόμη περισσότερο.

Δείτε τι έκανε το πρωί της Παρασκευής (20/9):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ