ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνάντηση Αυγενάκη - ΕΣΑΚΕ

Τελευταία ημέρα συζήτησης και ψήφιση,σήμερα στην ολομέλεια της βουλής,για τον προυπολογισμό του 2019, Τρίτη 18 δεκεμβρίου 2018 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Τελευταία ημέρα συζήτησης και ψήφιση,σήμερα στην ολομέλεια της βουλής,για τον προυπολογισμό του 2019, Τρίτη 18 δεκεμβρίου 2018 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα έχει συνάντηση αύριο (23/7) στις 11:00 με τον ΕΣΑΚΕ, ενώ στις 19:00 θα παρευρεθεί στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League.

Τις πρώτες του συναντήσεις με όλους τους φορείς του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού, πραγματοποιεί αυτές τις πρώτες ημέρες της ανάληψης των καθηκόντων του ο νέος υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο πλαίσιο αυτό, αύριο το πρωί (23/7, 11:00) θα συνομιλήσει με τους κ.κ. Γαλατσόπουλο και Δουβή εκ μέρους του ΕΣΑΚΕ για τα ζητήματα που αφορούν την Basket League. Άλλωστε, άπαντες βλέπουν το τι γίνεται το τελευταίο διαστημα στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, επομένως θα έχει ενδιαφέρον το τι θα συζητηθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Επίσης, στις 19:00 ο υφυπουργός θα παρευρεθεί και στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League.

Εξάλλου, στις 13:00 θα έχει συάντηση με την κυπριακή Αρχή Αντί - Ντόπινγκ (Dr Μ. Πέτρου, πρόεδρος), στις 14:00 με τη Super League 2 και τη Football League (Λ. Λεουτσάκος) και στις 16:00 με το ΣΔΙΤ (Ν. Μαντζούφας, γενικός γραμματέας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ