ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ζενίτ (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 21η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Την Γκεντσλίκ υποδέχεται η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού για την φάση των 16 του EuroCup.

Ο Ολυμπιακός δίνει ακόμα έναν κρίσιμο αγώνα στην EuroLeague, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ζενίτ (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 21η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι "ερυθρόλευκοι" χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για είσοδο στην 8αδα, ξέροντας ότι ενδεχόμενη ήττα κόντρα σε μία από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης, ενδέχεται να τους στοιχίσει πολύ σοβαρά.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει ο αγώνας της Μπάγερν με τη Μακάμπι, ενώ σημαντικό παιχνίδι είναι και αυτό ανάμεσα στη Μπασκόνια και τη Χίμκι.

Διαβάστε όλο το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας ΕΔΩ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

ΤΣΣΚΑ - Βαλένθια 19:00

Ζενίτ - Ολυμπιακός 19:00

Μπάγερν - Μακάμπι 21:30

Μπασκόνια - Χίμκι 22:00

Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ EUROCUP WOMEN

Περίπου δύο ώρες πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζενίτ, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού υποδέχεται στο ΣΕΦ την τουρκική Γκεντσλίκ (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του EuroCup Women.

Το έργο της ομάδας του κόουτς Παντελάκη θα είναι δύσκολο, αφού η Γκεντσλίκ είναι εξαιρετικά δυνατή, έχοντας γνωρίζει μάλιστα μέχρι στιγμής στην διοργάνωση μόλις μία ήττα, στην φάση των ομίλων από την πανίσχυρη Πολκόβιτσε. Οι "ερυθρόλευκες" ωστόσο θα παλέψουν για τη νίκη και - ιδανικά - και για μία καλή διαφορά ενόψει του δεύτερου αγώνα στην Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ