ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας
EUROKINISSI

O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βιλερμπάν (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 21η αγωνιστική της EuroLeague, με τη νίκη να είναι μονόδρομος. Μπακς και Γιάννης Αντετοκούνμπο εναντίον Χόρνετς στο Παρίσι.

Ο Παναθηναϊκός έχει μία... δουλειά σήμερα (24/1). Οι "πράσινοι" υποδέχονται την Βιλερμπάν (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 21η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την τρίτη σερί (εντός έδρας) νίκη τους για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τη Μακάμπι στην 5η θέση.

Οι "πράσινοι" δεν έχουν κανένα περιθώριο για γκέλα κόντρα στους Γάλλους αν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν υψηλές βλέψεις, με τον Ρικ Πιτίνο να ξεκαθαρίζει στις δηλώσεις του ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει σίγουρα το Ρεάλ - Αναντολού Εφές, με τους χτυπημένους από τραυματισμούς Μαδριλένους να θέλουν να υποτάξουν την πρωτοπόρο της διοργάνωσης.

Διαβάστε όλο το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας ΕΔΩ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο 19:45

Ζάλγκιρις - Άλμπα Βερολίνου 20:00

Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν 21:30

Ρεάλ - Αναντολού Εφές 22:00

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΟΡΝΕΤΣ

Λίγη ώρα μετά το τζάμπολ στον αγώνα του Παναθηναϊκού, στο Παρίσι θα έχουν φορέσει τα γιορτινά τους για χάρη του Γιάννη Αντετοκούνμπο! Οι Μπακς του Γιάννη αντιμετωπίζουν τους Χόρνετς (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο πλαίσιο των Global Games του ΝΒΑ, σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ