ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα για την 23η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας τη νίκη που θα τον φέρει κοντά στην 5η θέση. Κρίσιμοι αγώνες για ΑΕΚ και Προμηθέα σε BCL και EuroCup.

Ο Παναθηναϊκός δίνει σήμερα (5/2) έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της σεζόν, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Οι "πράσινοι" θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι της 5ης θέσης, αλλά και για να κοιτάξουν λίγο ψηλότερα αν χρειαστεί.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει ο αγώνας της Μακάμπι με την Χίμκι - σε ένα παιχνίδι που έχει ενδιαφέρον και για τον Παναθηναϊκό, αφού η Μακάμπι βρίσκεται από πάνω του στην βαθμολογία - αλλά και ο αγώνας της Βαλένθια με τη Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε όλο το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας ΕΔΩ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ζενίτ - Φενέρμπαχτσε 19:00

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 20:00

Μακάμπι - Χίμκι 21:05

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα 22:00

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ

BCL: ΓΙΑ ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ Η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ανβίλ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, ψάχνοντας τη νίκη που θα της δώσει την δεύτερη θέση και κατ' επέκταση το πλεονέκτημα έδρας στην φάση των 16.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ ηττηθεί, τότε θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα της Μπούργος για να μάθει τι θέση θα τερματίσει. Αν η ισπανική ομάδα νικήσει την Ράστα Βέχτα, η ΑΕΚ θα καταταγεί στην τρίτη θέση. Αν η Μπούργο ηττηθεί, τότε η ΑΕΚ θα κατακτήσει την δεύτερη θέση.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (Β' ΟΜΙΛΟΣ)

1

Χάποελ Ιερουσαλήμ*

23

10-3

2

ΑΕΚ*

21

8-5

3

Μπούργος

20

7-6

4

Μπάρντιμα*

20

7-6

5

Ράστα Βέχτα

19

6-7

6

Ανβίλ

18

5-8

7

Ορτέζ

18

5-8

8

Αντβέρπ

17

4-9

*Έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση

EUROCUP: ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" ΤΗ ΜΠΡΕΣΙΑ

Ο Προμηθέας υποδέχεται τη Μπρέσια (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 5η αγωνιστική της 2ης φάσης του EuroCup, ξέροντας ότι υπάρχει ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων που μπορεί να του χαρίσει από σήμερα (5/2) την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Πατρινοί χρειάζονται νίκη με διαφορά 7 πόντων (είχαν ηττηθεί με 6 στην Ιταλία) και νίκη της Όλντενμπουργκ επί της Βενέτσια για να τα καταφέρουν από τώρα. Σε οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό αποτελεσμάτων, η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, όταν ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Όλντενμπουργκ.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

1

Προμηθέας

6

2-2

2

Όλντενμπουργκ

6

2-2

3

Μπρέσια

6

2-2

4

Βενέτσια

6

2-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ