ΜΠΑΣΚΕΤ

Χρήστος Σταυρόπουλος: "Ο Ολυμπιακός ζητά σοβαρούς κανόνες στο ελληνικό πρωτάθλημα"

EUROLEAGUE / ÌÐÏÕÍÔÏÕÔÓÍÏÓÔ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÌÐÏÕÍÔÏÕÔÓÍÏÓÔ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο general manager της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο πρωτάθλημα αλλά και για την κόντρα με τον Παναθηναϊκό.

Η Αρμάνι Μιλάνο έρχεται στην Αθήνα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (29/11, 21.30) για τη 12η αγωνιστική της Euroleague στο ΣΕΦ. Μαζί με την αποστολή θα ταξιδέψει και ο πρώην general manager των "ερυθρόλευκων" και νυν της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, που μίλησε σε ιταλικό μέσο για την απόφαση των "ερυθρόλευκων" να μην αγωνιστούν στη Basket League τη φετινή σεζόν αλλά και για την κόντρα που υπάρχει μεταξύ των δύο "αιωνίων" αντιπάλων.

Για την απόφαση να μην αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στη Basket League είπε: "Νομίζω πως είναι μία απόφαση που πλέον έχει ωριμάσει και μέσα από τη διοίκηση. Η επιστροφή θα τεθεί ξανά σε συζήτηση μόνο όταν η ελληνική λίγκα επαναφέρει σοβαρούς κανόνες".

Για την κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού υποστήριξε: "Με τον Παναθηναϊκό υπάρχει αιώνια κόντρα. Πολλές φορές μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αφού σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάντα η ομάδα της ελίτ, ενώ ο Ολυμπιακός αυτή των απλών ανθρώπων. Η επιστροφή μου στο ΣΕΦ θα με συγκινήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ