OPINIONS

Ο Ίβιτς παίρνει το όπλο του

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το "ως εδώ και μη παρέκει" είναι μια άγνωστη έκφραση για την ΑΕΚ. Ωστόσο ο Ίλια Ίβιτς αναμένεται να μαζέψει την παιδική χαρά για να την κάνει και πάλι ομάδα. Γράφει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Ίσως και σήμερα να συμβεί στα Σπάτα, αυτό είναι και το πιθανότερο σενάριο. Ο Ίλια Ιβιτς δεν αποδέχεται πλέον αυτή την αμετροέπεια, στα όρια της αηδίας, που εκπέμπουν ποδοσφαιριστές σαν τον Βράνιες. Αυτόν που θεωρεί ότι είναι πάνω από όλους, πάνω από την ομάδα. Αυτόν που άνθρωποι της ΑΕΚ έπιασαν στο "παρακαλετό" το βράδυ της Κυριακής, για να κατεβάσει το ανήθικο post στο instagram. Τους έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Για να μην πω κάπου αλλού...

Ασφαλώς ο Βράνιες βρίσκει και τα κάνει, του το έχουν δώσει το δικαίωμα. Αμετροεπής και ενοχλητικός, δεν το συζητάμε, τέτοιος ήταν πάντα. Του παρείχαν όμως και το δικαίωμα να συμπεριφέρεται έτσι. Του το έδωσε ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους "ψυχίατρους" και τους "τρελογιατρούς". Τον έφεραν πίσω γιατί πίστεψαν ότι θα παρουσιάσει ένα νορμάλ πρόσωπο μετά τις αστειότητες με την Καρλέουσα, ότι θα αντιληφθεί την ευκαιρία. Αυτός νόμιζε ότι τα αποδυτήρια της ΑΕΚ, είναι το τσιφλίκι του. Ηθελέστα και παθέστα λοιπόν!

Ο Κωστένογλου, όπως και πολλοί άλλοι, όπως για παράδειγμα ο "οσιομάρτυρας" της ιστορίας με τον Βράνιες, Χιμένεθ, με τον οποίο ο Βόσνιος ήρθε στα χέρια σε φιλικό παιχνίδι στα Σπάτα με την Τσουκαρίτσκι, αναζητεί τον τρόπο να τον διαχειριστεί. Κάπου εδώ, αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει. Διότι και αγωνιστικά, ο τύπος αυτός καιρό τώρα, αποτελεί πληγή. Είναι επίσης το απόλυτο "αντι-παράδειγμα" για τα αποδυτήρια. Ο χαϊδεμένος της υπόθεσης, ότι κι αν γίνει!

Ο Ίβιτς καλείται να λάβει αποφάσεις. Θα το πράξει διότι δεν φοβάται το ρόλο του, ούτε ανέχεται να παρουσιάζεται ως ενεργό μέλος και σύμφωνος με καταστάσεις που παραπέμπουν σε τσίρκο. Εκεί υπάρχουν ακροβάτες, αλλά ευδοκιμούν και κλόουν. Οφείλει να αλλάξει την κατάσταση, γι' αυτό είπε "ναι" σε αυτή τη δουλειά. Θα το κάνει. Και δεν θα φοβηθεί το κόστος.

Για τον Βράνιες, αρχικά υπάρχει πρόστιμο, δεν προβλέπεται κάτι παραπάνω από τον εσωτερικό κανονισμό. Ωστόσο παρέχεται και η ευχέρεια να πάει το θέμα προς συζήτηση στο ΔΣ, αν ο τεχνικός διευθυντής εισηγηθεί ότι πρέπει η τιμωρία να είναι πιο αυστηρή. Για παράδειγμα, διακοπή συμβολαίου.

Σήμερα, ο Ίβιτς αναμένεται να δώσει ξανά το στίγμα του στα αποδυτήρια για τα θέματα της πειθαρχίας. Ακολούθως θα εισηγηθεί αποφάσεις στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος και θα έχει τον τελευταίο λόγο. Όχι μόνο για τον Βράνιες, υπάρχουν και άλλοι που δεν ακολουθούν τους κανόνες εύρυθμης λειτουργίας. Πρέπει να αλλάξουν πολλά στη λειτουργία της ΑΕΚ. Ο Ίλια θα τολμήσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΑΕΚ πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέφτη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ