OPINIONS

Τελείωσε ο μήνας του μέλιτος

Τελείωσε ο μήνας του μέλιτος

Ο Νάτχο φώναξε παρών και γλίτωσε τον Ολυμπιακό από την απώλεια βαθμών με τον Αστέρα. Ο Παναθηναϊκός έχει σφραγίδα Δώνη, ο ΠΑΟΚ διαθέτει πληρότητα για πρωταθλητισμό και η ΑΕΚ του Ουζουνίδη είναι πιο ελκυστική. Ο Τσάρλυ αναλύει την εικόνα των τεσσάρων "μεγάλων".

Ο Νάτχο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, γλίτωσε τον Ολυμπιακό από το να γίνει ο πρώτος από τους μεγάλους που θα χάσει βαθμούς. Ο φουκαράς ο Αστέρας πάλεψε και τα τρία παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΆΕΚ και με Ολυμπιακό θα μπορούσε να έχει πάρει τρεις ισοπαλίες αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό.

Από τους δύο "Δικέφαλους" νικήθηκε με υπερβολικά πέναλτι, με τους ερυθρόλευκος έχασε στο 86ο λεπτό ευκαιρία για να πάρει ακόμα και τον αγώνα αλλά τελικά με ένα ξερό σουτ ποδοσφαιριστή υψηλής κλάσης ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη.

ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

Το παιχνίδι με τον Αστέρα, δείχνει τον υψηλό βαθμό που έχει βελτιωθεί ο Ολυμπιακός σε σχέση πέρυσι από άποψη φυσικής κατάστασης, προσωπικότητας και ποιοτικών λύσεων. Σε ένα παιχνίδι που στο δεύτερο μέρος στράβωσε, που κατάφερε ο Αστέρας Τρίπολης να αναδείξει όλες τις αμυντικές αδυναμίες του, βρήκε τον τρόπο να κερδίσει.

Τα κατάφερε παρότι ο Μάρτινς έκανε κάτι που είναι παράτολμο. Δέχτηκε το γκολ και αμέσως έβγαλε από το γήπεδο, τους δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Για εμένα ήταν υπερβολικό, που κυνήγησε το νικητήριο τέρμα με τον Φορτούνη στον πάγκο, όπως και το γεγονός πως τελείωσε το παιχνίδι ο Μπουχαλάκης.

ΚΛΕΙΔΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΚΕΡΕΡΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ 4-4-2

Ο Μάρτινς πήρε την απόφαση να παίξει καθαρό 4-4-2 στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, να μην ρισκάρει βγάζοντας έναν από τους δύο αμυντικούς του χαφ και αποκλειστικά από την ικανότητα του Γκερέρο να λειτουργεί με αλτρουισμό και να ξέρει πώς να κινείτε σε σχήμα με δύο φορ, βρήκε δύο σημαντικές στιγμές. Στο 80ο λεπτό ο Γκερέρο βρήκε στα αριστερά πρόσφερε μισό γκολ στον Χασάν, αλλά ο Παπαδόπουλος έκανε μία μεγάλη απόκρουση. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το κεφάλι πάσαρε στον Νάτχο και η εκτέλεση του Αιγύπτιου δεν άφηνε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης.

Ο ΝΑΤΧΟ ΦΩΝΑΞΕ ΠΑΡΩΝ

Η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού, που άρχισε να χάνει την δυναμική της από την απόκτηση του Τουρέ έδωσε την λύση. Πέτυχε την κρίσιμη στιγμή για τον ίδιο και την ομάδα του ένα μεγάλο τέρμα. Ένα γκολ, προσόντων, το οποίο είναι το ρεπερτόριο του Νάτχο. Πρόκειται για έναν κεντρικό χαφ, με απίστευτη ικανότητα να διαβάζει τις φάσεις, να πατά περιοχή χωρίς μπάλα και να έχει άψογη τελική επιλογή, είτε αυτή είναι εκτέλεση, είτε τελική πάσα. Που επίσης θα γλυκάνει πολύ το παιχνίδι του Ολυμπιακού στον άξονα και θα πάρει πρωτοβουλίες.

Με δεδομένο πως στο ρόστερ υπάρχει ο μεγάλος Τουρέ, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ανάγκη τα τρεξίματα του Καμαρά και δεν έχουμε δει ακόμα τον Γκιλιέρμε, η λογική λέει πως σιγά, σιγά θα πάει πίσω ο Μπουχαλάκης και ο Ολυμπιακός θα έχει πάντοτε στο γήπεδο δίδυμο χαφ, υψηλού επιπέδου. Είναι πολύ σημαντικό στον φετινό Ολυμπιακό, να λειτουργεί καλά το δίδυμο των κεντρικών χαφ καθώς στο κέντρο άμυνας υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Μακάρι να κάνω λάθος, γιατί θα σημαίνει πως έχω αδικήσει το παιδί και ο Μπουχαλάκης θα έχει βγάλει στοιχεία στο παιχνίδι του που σήμερα δεν έχει, με μία απλή εκτίμηση της κατάστασης και υπολογίζοντας όσα ανέφερα παραπάνω η λογική λέει πως σύντομα θα φύγει από το προσκήνιο και από τις συζητήσεις.

Ο ΤΟΝΣΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ

Το πρόβλημα που έχουν οι ερυθρόλευκοι στο κέντρο άμυνας και την παθητικότητα που παίζει την θέση ο Μπουχαλάκης την ανέδειξε ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παντελίδης το έχει δείξει πολλές φορές, έχει θάρρος, δεν φοβάται να επιτεθεί και να σκεφτεί επιθετικά όταν αγωνίζεται με τους μεγάλους. Στο ημίχρονο έβαλε τον Φερνάντες αντί του Κώτσιρα, την διαφορά την έκανε η είσοδος του Τόνσο. Ο Αργεντινός, έκανε επιθετικό και επικίνδυνο τον Αστέρα, ακριβώς στον χώρο που πονά ο Ολυμπιακός, ανέδειξε τα βαριά πόδια του κεντρικού αμυντικού διδύμου, σε συνδυασμό με τον παθητικό τρόπο που παίζει σε έναν χώρο που χρειάζεται ένταση ο Μπουχαλάκης. Πέτυχε την ισοφάριση και είχε και την ευκαιρία στο 86ο λεπτό να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΩΝΗ

Κόσμο έχουν τρελάνει οι μπέμπηδες του Γιώργου Δώνη. Ασφαλώς και μιλάμε για μία δουλειά που έχει την σφραγίδα του προπονητή και με δεδομένο πως έχει δεσμευτεί ο τεχνικός του Παναθηναϊκού με συμβόλαιο 3 ετών μπορείς να αντιληφθεί εύκολα κανείς, πως είμαστε απλά στο ξεκίνημα μίας όμορφης ποδοσφαιρικής ιστορίας. Είναι σίγουρο πως αυτά τα παιδιά έχουν ατομικό ταλέντο, το γεγονός όμως που σε κερδίζει βλέποντας τους να αγωνίζονται είναι πως η συνολική καλή δουλειά ξεπερνά τα ατομικά χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών. Ασφαλώς και όλα τα παιδιά έχουν προσόντα, όμως βλέποντας τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται, δεν σε κερδίζει ένας ποδοσφαιριστής, αλλά ο τρόπος που αγωνίζονται σαν σύνολο. Η απλότητα που προσπαθούν να συνεργαστούν.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

Ο Παναθηναϊκός, για να περάσει από την Λάρισα, έπρεπε να εξελιχτεί και η εξέλιξη ήταν πως έπρεπε να σκληρύνει, να αφήσει περισσότερο μπάλα στον αντίπαλο, να πάει σε πιο χαμηλά μέτρα την πίεση, να βάλει ένα παραπάνω σκληρό χαφ για την πίεση στον άξονα. Ο Δώνης λοιπόν δεν αρκέστηκε στην καλή εικόνα των δύο αγωνιστικών, δεν επέμενε στο ίδιο πλάνο. Παρότι η δουλειά του δεν έχει άμεση πίεση αποτελέσματος, ο ίδιος ψάχτηκε, κατάλαβε πως για να κερδίσει στην Λάρισα έπρεπε να παρουσιάσει μία πιο αξιόπιστη πιο αποτελεσματική στο παιχνίδι χωρίς μπάλα ομάδα και αυτό ακριβώς έκανε.

Το βασικό ήταν να πείσει με τον τρόπο που θα τους προσέγγισε τους παίκτες πως πρέπει να γίνουν πιο σκληροί, πρώτα δούλεψε στο ψυχολογικό κομμάτι, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του και από την ατάκα που είπε στους παίκτες πως "τα παιχνίδια που κάνουν τους άνδρες". Στο τακτικό κομμάτι άλλαξε το 3-4-3, σε ένα περίεργο 4-4-1-1 με τρεις κεντρικούς χαφ. Το σύστημα μπορεί κάποιος να το ονοματίσει όπως θέλει, σημασία έχουν οι εντολές, ο τρόπος που εφαρμόστηκε και το κλειδί ήταν ο Κάτσε που ήταν ένας πρώτος κόφτης ανάμεσα στον Καμπετσή και στο δίδυμο των Κουρμπέλη, Τζανδάρη. Έδωσε περισσότερο πλάτος στον Χατηγιοβάννη που μαζί με τον Μπουζούκη είχαν ελεύθερα μέτρα που τα εκμεταλλεύτηκαν.

Ο Παναθηναϊκός πήρε πολύ καλό βαθμό στην πίεση στο μεσαίο μπλοκ, όπου ήταν το όπλο του μέχρι το 60ο λεπτό. Όταν χρειάστηκε να πάει πιο χαμηλά, επειδή ο αντίπαλος προπονητής γέμισε με δύο επιθετικούς, λειτούργησε με αυτοπεποίθηση και ασφαλώς πολύ καλύτερα από ότι τα τελευταία χρόνια, που είχε τεράστιο θέμα σε παρόμοιες συνθήκες. Στο τελευταίο διάστημα που ο Αντωνίου έψαξε την πίεση από τα άκρα, για να φέρει την μπάλα στην περιοχή, ο Δώνης έφερε στην δεξιά πλευρά τον Κάτσε και είδε στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού τον Χατζηγιοβάννης να οργιάζει, να δίνει μέτρα και ανάσες στην ομάδα του.

ΑΠΛΟΤΗΤΑ & ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτά ήταν τα καινούρια στοιχεία που έπρεπε να μπουν για να μπορέσει να κερδίσει στην Λάρισα. Τον κόσμο όμως τον κέρδισε, ο τρόπος που προσπαθούσαν αυτά τα παιδιά να αξιοποιήσουν την κατοχή μπάλας. Ασφαλώς το πιο μεγάλο χειροκρότημα ανήκει στον προπονητή, βλέπεις ένα σύνολο παιδιών που όταν έχουν την μπάλα προσπαθούν να κάνουν πάντα το σωστό, με απλότητα, ομαδικότητα χωρίς υπερβολές, χωρίς να τους παρασέρνει το νεαρό της ηλικίας τους. Τους παρασέρνει μόνο σε έντονες αντιδράσεις χαράς, που δίνουν και ένα ξεχωριστό χρώμα στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Η κατοχή του Παναθηναϊκού είχε εκμετάλλευση των κενών μέτρων και του συνδυασμού ταχύτητας και τεχνικής κατάρτισης που υπάρχει. Πίεση για κλέψιμο, και μόλις κερδιζόταν η μπάλα τρέξιμο κάθετο, ένταση, συνεργασίες με κάτω την μπάλα, που ακόμα και αυτές που δεν είχαν το σωστό αποτέλεσμα γινόταν αντιληπτό πως αν μία λεπτομέρεια γινόταν καλύτερα, θα είχε βγει τελική επίθεση. Σίγουρα, δεν θα είναι όλα ρόδινα την φετινή χρονιά στον Παναθηναϊκό, η εικόνα όμως δείχνει πως γίνεται πολύ σωστή δουλειά και υπάρχει ένα γκρουπ παιδιών που ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο και το μόνο που το έχουν στο μυαλό τους, είναι το πώς θα κάνουν πράξη αυτά που τους λέει ο αγαπημένος τους προπονητής. Είναι δεδομένο πως είμαστε μόνο στην αρχή, θα δούμε πολλά ακόμα από τα παιδιά του Δώνη.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Ο ΠΑΟΚ

Οι δύο δικέφαλοι πήραν τα παιχνίδια τους πολύ εύκολα. Συνολικά φαίνεται πως πάμε σε ένα πρωτάθλημα, που οι μεγάλοι θα κάνουν λίγες γκέλες. Οπότε σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, τα μεταξύ τους παιχνίδια που ξεκινάνε την επόμενη Κυριακή και θα είναι συνεχόμενα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο, όπως και ότι το χάντικαπ των δύο βαθμών που ξεκινά το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο. Για την ακρίβεια τον υποχρεώνει να κερδίσει την ΑΕΚ και να μην χάσει στο Καραϊσκάκης, αλλιώς κινδυνεύει να χάσει την επαφή του με την κορυφή και πιθανότητα αυτήν την ηρεμία, την σιγουριά που βγάζει στο γήπεδο. Σιγουριά που κάνει την διαφορά και του επέτρεψαν να πετύχει δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες σε παιχνίδια που αρχικά στράβωσαν.

Στην Νέα Σμύρνη αντιμετώπισε προβλήματα στο πρώτο 20λεπτό με την ταχύτητα των Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Μασούρα, Κεϊτά μόλις όμως κατάφερε να ελέγξει την επιθετικότητα του Πανιωνίου διαχειρίστηκε εύκολα τον αγώνα, στο Ηράκλειο να γυρίσει το παιχνίδι. Προσέξτε, ο ΠΑΟΚ, κατάφερε να περάσει εύκολα από την έδρα του ΟΦΗ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και έπαιζε χωρίς τους Πρίγιοβιτς, Πέλκα, Ουάρντα στην βασική ενδεκάδα.

ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Μετά από τις πρώτες 3 αγωνιστικές είναι φανερό πως ο ΠΑΟΚ, είναι πιο έτοιμος από πέρυσι να κάνει πρωταθλητισμό, ξέρει πώς να κερδίσει, δεν αγχώνεται, έχει ατομικό ταλέντο, ξέρει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, βγάζει αυτοματισμούς και διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να του χαρίσουν ένα μεγάλο παιχνίδι. Στην Κρήτη, την διαφορά την έκανε ο Μπίσεσβαρ, στα χαρτιά ο 4ος δημιουργός του Λουτσέσκου πίσω από Πέλκα, Ουάρντα, Ελ Καντουρί. Ασφαλώς και αδικεί τον Ολλανδό αυτό το σχόλιο. Στην πραγματικότητα στο 4-2-3-1 του Ρουμάνου τεχνικού δύο από τους 4 δημιουργικούς ποδοσφαιριστές που ανέφερα πρέπει να είναι πάντα στο γήπεδο και ψάχνει την ταχύτητα και το πλάτος είτε από τον Λημνιό είτε από τον Ζαμπά.

Σε αυτό το μοίρασμα των ρόλων, ο Μπίσεσβαρ έχει πάρει τον λιγότερο χρόνο, έδειξε όμως στην Κρήτη πως μπορεί να κάνει την διαφορά. Και αυτό είναι το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ, μπορεί για παράδειγμα να πάει να παίξει Πέμπτη με τους Πέλκα, Ελ Καντουρί, Λημνιό την Κυριακή με Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Ζαμπά και το παιχνίδι του να μην επηρεαστεί καθόλου. Ίδια λογική τριάδας, μεσοεπιθετικών παρόμοιο πάνω κάτω ταλέντο. Πιστεύω πάντως πως αν δεν παίζει ο Πέλκας είναι απαραίτητο να βρίσκεται ο Μπίσεσβαρ στο γήπεδο.

ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΜΟΕΣ

Αυτή η έλλειψη πληρότητας είναι και το μεγάλο μειονέκτημα της ΑΕΚ σε σχέση με τους υπόλοιπους, σε αυτό το κομμάτι θα κληθεί να δώσει τις πρώτες τις απαντήσεις αυτήν την εβδομάδα, όπου θα χρειαστεί να παίξει Τετάρτη με τον Άγιαξ την Κυριακή στην Τούμπα και ασφαλώς το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στον Σιμόες. Η ΑΕΚ, μοιάζει να είναι η πιο εξαρτώμενη ομάδα από έναν ποδοσφαιριστή στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει ανάγκη να είναι υγιής, γεμάτος ενέργεια και τρεξίματα ο Σιμόες, αλλιώς δεν βγαίνει. Δεν βγαίνει και αριθμητικά, έχει μείνει με τρεις χαφ, ένα δίδυμο αθλητικό Σιμόες, Γαλανόπουλος και ένας διαφορετικός τύπου ποδοσφαιριστής ο Άλεφ για να εναλλάσσεται με τον νεαρό Έλληνα χαφ.

Αυτή είναι και η μεγάλη αδυναμία της ΆΕΚ, που δεν γίνεται κάποια στιγμή να μην της χτυπήσει την πόρτα. Υπάρχουν και άλλα θέματα, όπως το γεγονός πως δεν υπάρχει η κλάση του Βράνιες με τόσο υψηλό βαθμό ικανότητας να παίξει άμυνα εκτός περιοχής, λείπουν τα τρεξίματα του Αραούχο στην επίθεση και φυσικά η κλάση του Χριστοδουλοπουλου. Όλα αυτά όμως δεν αποκλείεται με την καλή δουλειά του Ουζουνίδη, την ανάδειξη περισσότερων χαρακτηριστικών από τους Μπακασέτα, Κλωναρίδη, την παρουσία των Οικονόμου, Μπογέ, Πόνσε και των υπόλοιπων παιδιών να κρυφτούν, να τα βγάλει εκτός ποδοσφαιρική κουβέντας η πραγματικότητα που φανερώνει το χορτάρι για την φετινή ΆΕΚ, όμως είναι δεδομένο πως για να βγει η χρονιά, πρέπει ο Σιμόες να έχει χαρακτηριστικά σούπερ ήρωα.

Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ

Ασφαλώς και υπάρχουν πολύ καλά νέα για την ΆΕΚ, ήμουν βέβαιος και το έγραψα με το που ανακοινώθηκε η συμφωνία του Ουζουνίδη με την ΑΕΚ, πως οι πρωταθλητές θα παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο από ότι πέρυσι, θα πετύχουν περισσότερα γκολ και θα είναι πιο ελκυστικοί. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει το πλάνο και ξέρει πώς να αξιοποιεί τους Κλωναρίδη, Μπακασέτα, ήταν σίγουρο και το βλέπουμε να γίνεται εμφατικά πράξη πως θα πάρει ο Ουζουνίδης έναν αριθμό τερμάτων από Μπακασέτα, Κλωναρίδη που δεν θα έπαιρνε κανένας άλλος προπονητής. Είναι τυχερά αυτά τα δύο παιδιά σε μία κρίσιμη χρονιά και για τους δύο ξανά τον προπονητή που τους πιστεύει περισσότερο από οποιονδήποτε, ξέρει τα προσόντα τους και γνωρίζει πως να τα αξιοποιεί.

Κέρδος για την ΆΕΚ, ήταν το γεμάτο παιχνίδι του Πόνσε. Είμαι ειλικρινείς ήμουν επιφυλακτικός με την συγκεκριμένη μεταγραφή, από το προβληματικό του πέρασμα από το Σαμπιονά. Ήταν πέρυσι μέλος της Λιλ, μίας ομάδας που όλο το χρόνο η συζήτηση περιστρεφόταν από το γεγονός πως δεν υπάρχει στράικερ, μετά την παράλογη απόφαση Μπιέλσα να πουλήσει τελευταία μέρα των μεταγραφών τον Ντε Πρεβίλ και θυσιαζόταν ο εξτρέμ Νικόλα Πέπε να παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Σε αυτήν την ομάδα ο Πόνσε ποτέ δεν έπεισε πως μπορεί να λύση το πρόβλημα και να υπολογίζεται σαν βασικός. Στο Ελληνικό πρωτάθλημα όμως έχει δείξει πως μπορεί να αποτελέσει στήριγμα, έχει καλές κινήσεις και επιτρέπει στους συμπαίκτες του να του περάσουν την μπάλα.

Ασφαλώς και δεν έχει το πέταγμα του Αραούχο, την ταχύτητα που ελευθέρωνε τον Λιβάγια και έκανε απρόβλεπτη την επίθεση της ΆΕΚ, όμως βγάζει διαφορετικά χαρακτηριστικά και δείχνει πως θα είναι το λιγότερο χρήσιμος. Η AΕΚ δεν βρήκε αντίδραση από τον προβληματικό Πανιώνιο, έδωσε χαρά στους φιλάθλους της, όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Την Τετάρτη μπαίνει στην μάχη του Champions League και την Κυριακή στην Τούμπα. Ένα πακέτο παιχνιδιών που θα μας κάνει σοφότερους για τις δυνατότητες της ΆΕΚ του Ουζουνίδη.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

Ακόμα δεν έχει χυθεί το πρώτο αίμα και όλοι είναι ευτυχισμένοι. Οι προπονητές με τον κόσμο και την διοίκηση των ομάδων μοιάζουν σαν να περνούν μήνα του μέλιτος, ο οποίος όμως ολοκληρώθηκε με το γκολ του Νάτχο. Βγάζοντας έξω απ την συζήτηση τον Παναθηναϊκό του Δώνη, που κρίνεται με διαφορετικό πρίσμα, μπορούμε να πούμε πως για τους 3 διεκδικητές τα ψέματα τελείωσαν. Ασφαλώς και η ηρεμία, το καλό κλίμα που υπάρχει δεν έχει έρθει τυχαία, είναι αποτέλεσμα σωστής δουλειάς, όμως υπάρχει και μία πραγματικότητα που θα κάνει δύσκολη την ζωή τους, είναι και οι τρεις αγωνιστικά βελτιωμένοι και δουλεύουν πιο ορθολογικά από πέρυσι, οπότε και οι τρεις θα έχουν πιο έντονο ανταγωνισμό για να πετύχουν τον στόχο του.

Είναι σαφές πως η φετινή ΑΕΚ, ο φετινός ΠΑΟΚ, ο φετινός Ολυμπιακός στο περσινό πρωτάθλημα θα έκαναν πλάκα, περίπατο θα το κατακτούσαν, τώρα όμως έχουμε διαφορετικά δεδομένα και οι τρεις είναι αισθητά βελτιωμένοι, οπότε και το έργο όλων πιο απαιτητικό πιο δύσκολο. Σε μεγάλο βαθμό μέσα από τα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά και από τις εβδομάδες που θα υπάρχουν και Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις θα μπορούμε να τους μετρήσουμε και να του μάθουμε καλύτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ