OPINIONS

Άκου την ομάδα σου

Άκου την ομάδα σου

Ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, Παντελής Διαμαντόπουλος, μας καλωσορίζει στη νέα πραγματικότητα του αθλητικού ραδιοφώνου στην Ελλάδα.

Αλήθεια, πόσοι έχουν καθίσει να σκεφτούν τι είναι πραγματικά το ραδιόφωνο; Επί της πρακτικής ουσίας, ραδιόφωνο είναι το εξής:

Πρόκειται για την συσκευή που λειτουργεί ως "ραδιοδέκτη (κεραίας) - μετατροπέας (ηχείο)" όπου λαμβάνοντας τις ραδιοφωνικές εκπομπές των ραδιοφωνικών σταθμών από την κεραία τις μετατρέπει σε ήχο με το ηχείο. Τα ραδιοφωνικά κύματα εκπέμπονται ως ηλεκτρομαγνητικά κύματα, είναι ουσιαστικά ύλη εν κινήσει από τον πομπό και φτάνουν στον δέκτη (δηλαδή στη συσκευή του καθενός).

Τα κύματα αυτά (που λαμβάνονται από την κεραία) αποκωδικοποιούνται μετατρέπονται σε ηλεκτρικό ρεύμα και στην συνέχεια σε ήχο από το ηχείο, που είναι και το τελικό αποτέλεσμα του ραδιοφώνου. Ραδιοφωνία, επίσης, θεωρείται και όλη η διαδικασία εκπομπής και λήψης ραδιοκυμάτων.

Καλά μέχρι εδώ; Πάμε και στην δική μας ουσία. Τι είναι ο Sport24 Radio 103,3; Σίγουρα είναι μια τρελοπαρέα. Είναι 100% μια συνήθεια που έγινε λατρεία. Φανατική λατρεία, αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα νούμερα που εκτοξεύτηκαν στο φανατικό κοινό μας. Μια λατρεία μόλις τεσσάρων χρόνων. Τόσο μικρός είναι σε ηλικία (μόνο), ο Sport24 Radio κάτι που σε λίγο θα το ξεχάσουμε και εμείς οι ίδιοι, αφού το πιστό μας κοινό, μας έχει κάνει να νιώθουμε ουκ ολίγες φορές ότι είμαστε γίγαντες.

Μα στην αλήθεια, στο τέλος της βραδιάς, όταν όλα καταλαγιάζουν, δεν είμαστε τίποτε περισσότερο από μια καλή ομάδα! Τη δική σου ομάδα! Την ομάδα, που γουστάρεις να ακούς. Την ομάδα που γουστάρεις να έχεις στις συνήθειες της καθημερινότητας. Την ομάδα που θες να 'χεις δίπλα για να περνάς όμορφα, να χαίρεσαι, αλλά ακόμη και να τσαντίζεσαι βρε αδερφέ. Γιατί αν δε διαφωνήσουμε, δε θα 'χουμε ζήσει...

Ο Sport24 Radio 103,3 σε αυτή την πέμπτη σεζόν που ξεκινάει, κρύβει κάποιες εκπλήξεις. Και σε πρόσωπα και σε διαμόρφωση του προγράμματος, αλλά και σε φιλοσοφία. Ας το κάνουμε ακόμη πιο όμορφο. Στόχος, να σας φέρουμε πιο κοντά, να δούμε τα σπορ, τη μουσική, αλλά κυρίως την παρέα με άλλο μάτι. Μακριά από τα τετριμμένα. Η φιλοσοφία της δική σου ραδιοφωνικής ομάδας δε θα αλλάξει. Οι κανόνες και οι νόμοι που σε έκαναν να την αγαπήσεις, μένουν ίδιοι. Ο ακροατής όμως θα έρθει ακόμη πιο κοντά. Θα αγαπήσει ξανά τα Σαββατοκύριακα γιατί θα τα ακούσει όπως τα έζησε μικρός, ή όπως τα φαντάζεται ή όπως τα ονειρεύεται.

Η 24MEDIA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλητικού ραδιοφώνου στην Ελλάδα, ένα αγωνιστικό προΐόν, που θα το γουστάρετε πολύ. Όλος ο σταθμός θα είναι στα αυτιά σας το Σαββατοκύριακο. Όσο για την καθημερινότητα; Η είδηση, η άποψη, το σχόλιο, η φαντασία, το χιούμορ, τα ανοιχτά μικρόφωνα για όλους σας, είναι η συνταγή που ξέρουμε ότι λατρεύετε. Και για αυτό δεν πρόκειται να την στερήσουμε από κανέναν.

Η δική σου ομάδα είναι έτοιμη να παίξει για εσένα! Βάλε το κασκόλ, ανέβασε την ένταση και απόλαυσέ το. Σας ευχαριστούμε...

Δείτε εδώ το νέο πρόγραμμα του SPORT 24 Radio 103,3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ